Низькокалорійна закуска до вина
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати низькокалорійну закуску до вина. А готувати ми її будемо з креветок, селери і ананасів! Продукти вкрай корисні і не шкодять фігурі! рекомендую!
Ця найлегша закуска ідеально поєднується з вином. Сухе вино - в перевазі, якщо не хочете набрати зайвих калорій! Блюдо готується моментально. Інгредієнти не з дешевих, зате виглядають по-царськи і дуже корисні!
- Салат - 1 пучок
- Селера - 1 пучок
- Огірки свіжі - 0, 5 штуки
- Ананаси - 150 грам
- Креветки - 150 грам
- Часник - 1 зубчик
- Лук-цибулю-шалот - 3 щіпки
- Перець кайенский мелений - 1 щіпка
Кидаємо креветки в окріп, варимо їх близько трьох хвилин. Довше не можна, щоб не "зарезінілісь" . Величина їх не важлива для закуски.
Нарізаємо промитий салат, селера, огірочок і ананас. Часник рубаємо дуже дрібно, як і цибуля. Викладаємо по широким келихах салатну масу, зверху - ананаси і креветки.
Кладемо часник. Зверху посипаємо цибулею і перчиком. Можна покласти заправку з сметани і кетчупу в рівних частинах, щоб закусочний салат не був сухим. Можна також заправити його оливковою олією. Приємного апетиту і стрункої фігури!