Закуска до білого вина
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную в якості закуски до білого вина подати млинці з рибою. Це незвичайне поєднання виходить дуже смачним. В якості наповнювача будемо використовувати слабосоленую оселедець. Спробуйте!
Дуже цікава виходить закуска з оселедцем. Спробуйте! Це не тільки їстівне, але ще і дуже смачно!
Така закуска виручить вас в будь-якій ситуації.
- Оселедець слабосолона - 1 штука
- Крем-сир - 200 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Млинці - 15 штук
Приготуйте тісто для млинців. Для цієї страви підійде будь-який ваш улюблений рецепт тонких млинців.
З підготовленого тіста обсмажте млинці.
Приготуємо начинку для млинців. У миску перекладіть крем-сир. У мене ось такий досить щільний вийшов. За смаком він щось середнє між густою сметаною і плавленим сирком. Якщо не знайдете крем-сир, можна взяти звичайний плавлений сирок (якщо будете використовувати такий варіант, потріть сир на тертці).
До сиру додайте нарізане філе оселедця і велика кількість зелені. Додайте сметану, все перемішайте. Крем-сир сам "розійдеться" в однорідну масу.
Отриманою начинкою наповніть млинці.
У нас вийдуть ось такі рулетики.
Перед подачею до столу наріжте рулетики на невеликі роли.