Рецепт Пунш з білого вина фото

Пунш з білого вина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Яблука, Апельсин, Лимон
ПП рецепти
На святковий стіл
Напої, Пунші

Рецепт приготування пуншу з білого вина.

Кількість порцій: 6
  • Сухого білого вина - 750 мілілітрів
  • Лимонад - 300 мілілітрів
  • Горілки - 100 мілілітрів
  • Лимонного соку - 50 мілілітрів
  • Соку лайма - 50 мілілітрів
  • Яблуко - 1 штука
  • Лайма - 2 штуки
  • Лимона - 2 штуки
  • Персика - 2 штуки
  • Лід - 1 штука
пунш з білого вина - фото крок 1
Фрукти помити. З лайма і лимона
Зняти цедру. М'якоть вирізати з плівок.
пунш з білого вина - фото крок 2
Яблука очистити від шкірки, порізати на 4 частини і прибрати серцевину.
Помістити в блендер і нарізати на тонкі часточки використовуючи насадку для шинкування.
пунш з білого вина - фото крок 3
З цитрусових вичавити сік.
пунш з білого вина - фото крок 4
Персики порізати на половинки і вибрати кісточки. Один персик подрібнити в пюре в блендері. Через сито вичавити сік. Другий
Персик порізати тонкими часточками
пунш з білого вина - фото крок 5
У велику миску влити вино і горілку, додати по шматочку
Цедри лимона і лайма, порізані яблука, персик, м'якоть лайма і лимона. Влити
Персиковий сік. Закрити, прибрати в прохолодне місце на пів доби.
пунш з білого вина - фото крок 6
З ємності з фруктами прибрати цедру,
Залити сік лайма і лимона охолоджений лимонад, покласти шматочки льоду
Влити в глечик і подати.

Схожі рецепти