Пунш з білого вина
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пуншу з білого вина.
Кількість порцій: 6
- Сухого білого вина - 750 мілілітрів
- Лимонад - 300 мілілітрів
- Горілки - 100 мілілітрів
- Лимонного соку - 50 мілілітрів
- Соку лайма - 50 мілілітрів
- Яблуко - 1 штука
- Лайма - 2 штуки
- Лимона - 2 штуки
- Персика - 2 штуки
- Лід - 1 штука
Фрукти помити. З лайма і лимона
Зняти цедру. М'якоть вирізати з плівок.
Зняти цедру. М'якоть вирізати з плівок.
Яблука очистити від шкірки, порізати на 4 частини і прибрати серцевину.
Помістити в блендер і нарізати на тонкі часточки використовуючи насадку для шинкування.
Помістити в блендер і нарізати на тонкі часточки використовуючи насадку для шинкування.
З цитрусових вичавити сік.
Персики порізати на половинки і вибрати кісточки. Один персик подрібнити в пюре в блендері. Через сито вичавити сік. Другий
Персик порізати тонкими часточками
Персик порізати тонкими часточками
У велику миску влити вино і горілку, додати по шматочку
Цедри лимона і лайма, порізані яблука, персик, м'якоть лайма і лимона. Влити
Персиковий сік. Закрити, прибрати в прохолодне місце на пів доби.
Цедри лимона і лайма, порізані яблука, персик, м'якоть лайма і лимона. Влити
Персиковий сік. Закрити, прибрати в прохолодне місце на пів доби.
З ємності з фруктами прибрати цедру,
Залити сік лайма і лимона охолоджений лимонад, покласти шматочки льоду
Влити в глечик і подати.
Залити сік лайма і лимона охолоджений лимонад, покласти шматочки льоду
Влити в глечик і подати.