Салат до білого вина
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, до білого вина завжди прекрасно підходили морепродукти. Я хочу запропонувати вам такий легкий і ніжний салат з консервованих мідій, яйця і свіжого огірочка. Дивіться рецепт!
Легкий простий салатик буде приємним доповненням на будь-якому столі. Готується він дуже просто, продукти для нього потрібні теж не рідкісні. Так що раджу подивитися, як приготувати салат до білого вина, і братися до діла.
- Яйце варене - 1 штука
- Консервовані мідії - 100 грам
- Свіжий огірок - 60 грам
- Лимонний сік - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - 1 Чайна ложка
Спочатку відваріть яйце до стану "круто" . Очистіть від шкаралупи, поріжте невеликими кубиками або довгою соломкою.
Свіжий огірочок ретельно вимийте під проточною водою і поріжте кубиками або соломкою.
Відкрийте баночку консервованих мідій, відцідити їх від рідини. Додайте до огірку і яйцям. Додайте щіпку солі і лимонний сік.
Заправте салат зеленню і майонезом, можна додати дрібку меленого чорного перцю. Подавайте салат до білого вина. Смачного!