Низькокалорійна паста «Альфредо»
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для любителів пасти уявляю рецепт низькокалорійної пасти "альфредо" . Весь секрет полягає в приготуванні смачного соусу, який робить блюдо менш жирним і кориснішим.
Низькокалорійні рецепти існують навіть для приготування пасти. І сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати низькокалорійну пасту "альфредо", дуже смачна страва з корисним і ароматним соусом, яке стане гідною заміною традиційної пасти! Соус за бажанням можна готувати як на овочевому, так і на курячому бульйоні. Більш того, ви можете додати улюблені спеції і трави, щоб зробити смак соусу більш насиченим. Спагеті повинні бути злегка твердими після варіння. Вони будуть доведені до готовності при гасінні з соусом.
- Спагеті або локшина - 400 грам
- Кольорова капуста - 400-500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Овочевий або курячий бульйон - 100-200 мілілітрів
- Молоко - 170 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Свіжа зелень - 1 пучок
1. Приготуйте соус. Для цього відваріть нарізану на суцвіття цвітну капусту, за бажанням додавши трохи селери і трохи моркви для аромату і смаку.
2. Додати сіль бульйон. Коли овочі будуть готові, злийте з них воду і додайте до них обсмажені на вершковому маслі дрібно нарізані цибулю і часник (смажити необхідно на маленькому вогні приблизно 10 хвилин).
3. За допомогою блендера подрібніть овочеву масу до стану однорідного пюре. Потім додайте молоко, бульйон і знову добре перемішайте. Додати сіль за смаком.
4. Спагеті опустіть в киплячу воду в співвідношенні 1 літр на 100 грам спагетті і варіть 3-4 хвилини, трохи посоливши їх. Готові спагетті відкиньте на друшляк.
5. Розігрійте на сковороді соус і додайте до нього спагетті. Прогрійте блюдо протягом декількох хвилин і подавайте, прикрасивши зеленню. Смачного!