Паста з креветками і соусом Альфредо
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна ідея для романтичної вечері. Креветки, брокколі і соус Альфредо - дуже смачно. Спробуйте.
Паста з креветками і соусом Альфредо неймовірно смачна! Готується зовсім нескладно. Є один нюанс, якщо ви використовуєте звичайні спагетті, то краще їх почати варити в той же час, коли ви почнете готувати соус Альфредо з креветками. Але, а якщо ви, за моєю порадою, використовуєте феттучині, то ви встигнете їх зварити, поки вариться соус Альфредо. Ось і всі секрети. Приступайте. Приємного вам апетиту.
- Креветки - 450 грам
- Спагеті - 400 грам (добре підходять феттучині)
- Часник - 3 зубчики
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 250 грам
- Нежирні вершки - 250 грам
- Сир пармезан - 130 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Мелений чорний перець - 1 Чайна ложка
- Брокколі - 100-150 грам
- Пучок свіжої петрушки - 1 штука
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
У невеликій ємності розведіть крохмаль в молоці. Поки відставте мисочку. Розтопіть на сковороді з високими бортиками вершкове масло. Додайте зубчики часнику, обсмажуйте, поки часник не дасть аромат і не розм'якшити. Постійно помішуйте, інакше часник підгорить.
Чистота і допомогу krevetki. Викладіть на сковороду.
Залийте креветки нежирними вершками, приправити сіллю, додайте перець і тертий сир Пармезан.
Перешкодьте. Залийте молоко з кукурудзяним крохмалем в сковороду, протушкувати, су довести до zagusteniâ (після закипання тушкуйте приблизно 2-3 хвилини).
Паралельно зваріть спагетті. Феттучині підходять найкраще, вони і готуються швидко. Спагеті викладіть до креветок в соусі. Так само покладіть відразу і брокколі.
Перемішайте, ще трохи (хвилини 3) тушкуйте все разом і подавайте до столу. Прикрасьте свіжою петрушкою.