Рецепт Вегетаріанська паста Феттучіні Альфредо фото

Вегетаріанська паста Феттучіні Альфредо
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Феттучині Альфредо - один з найпопулярніших рецептів італійської пасти з вершковим соусом. На жаль, це блюдо дуже калорійне, але ми пропонуємо вам його полегшений вегетаріанський аналог.

Рецепт пасти Феттучіні Альфредо був придуманий власником римського ресторану для своєї улюблений дружини, яка втратила апетит після народження дитини. Перед пастою з ніжним вершковим соусом і сиром просто неможливо було встояти. У нашому вегетаріанському рецепті замість вершкового соусу в приготуванні страви використовується соус з горіхів кешью, цибулі та часнику.

  • Дріжджів - 2 чайних ложки
  • Порт-salotų - 1/2 штуки
  • Часнику - 1 зубчик
  • Солі - 3/4 чайних ложки
  • Паста Феттучіні - За смаком
  • Зелена цибуля - За смаком (по бажанню)
вегетаріанська паста Феттучіні Альфредо - фото крок 1
1. Висипати горіхи кеш'ю в друшляк і промити під холодною водою. Покласти в миску і залити достатньою кількістю води, щоб горіхи були повністю занурені. Обернути миску поліетиленовою плівкою і поставити і в холодильник на ніч. Висипати горіхи кеш'ю в друшляк і промити ще раз. Помістити їх в блендер разом з дріжджами, подрібненою цибулею і очищеним зубчиком часнику. Влити достатню кількість води, щоб покрити горіхи.
вегетаріанська паста Феттучіні Альфредо - фото крок 2
2. Перемішувати до однорідної консистенції протягом 3-4 хвилин, збираючи залишки суміші з боків миски блендера за допомогою шпателя кожні кілька хвилин. Можливо, вам доведеться додати 1-2 столові ложки води для досягнення потрібної консистенції. У вас вийде приблизно 2 чашки соусу.
вегетаріанська паста Феттучіні Альфредо - фото крок 3
3. Між іншим, в середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати пасту і варити до готовності (близько 10 хвилин). Відкинути пасту на друшляк і злити воду, зарезервувавши невелика кількість рідини. Нагріти соус кешью в тій же каструлі і додати Феттучіні. Перемішати і відразу ж подавати зі свіжим зеленою цибулею за бажанням. Соус кешью зберігається в холодильнику до 4-5 днів.

Схожі рецепти