Паста вегетаріанська
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.
Ну що, любителі макаронних виробів, хочете дізнатися, як приготувати пасту вегетаріанську? Вона буде не менше ситної, ніж м'ясна, так що без сумнівів беріться за справу. Знадобляться гриби шиітаке.
Опис приготування:
Ви тільки подивіться, яка краса вийде. Більш того, це дуже смачно. Обсмажені шиітаке трохи нагадують м'ясо за смаком, а ще гриби досить ситні. Так що цю пасту можна спокійно пропонувати завзятим м'ясоїдам і бути впевненими, що все залишаться ситі і задоволені.
- Масло рослинне - 60 мілілітрів(+ 2 ст. Ложки)
- Мигдаль рубаний - 60 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Пармезан тертий - 70 грам(+ 2 ст. Ложки)
- Сіль, перець - За смаком
- Шиітаке - 400 грам
- Лук-пориста - 2 штуки (стебла з білою частиною)
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон овочевий - 180 мілілітрів
- Макарони - 350 грам
60 мл олії розігрійте на сковороді і обсмажте порубаний мигдаль хвилини 2. Мигдаль приберіть в миску і перемішайте з подрібненою петрушкою, цедрою і 2 ложками пармезану. А в сковороду додайте ще масла і почніть смажити гриби.
Смажте гриби по 2 хвилини з кожного боку, потім додайте до них подрібнений часник і крупно порізаний порей. Смажте хвилини 4, потім додати сіль, поперчіть, влийте бульйон. Поставте відварюватися макарони по інструкції на упаковці.
Потім додайте в сковороду відварену пасту і пармезан, перемішайте і прогрійте хвилини 2.
Розкладіть пасту по тарілками, а зверху викладіть горіхову суміш. Подавайте до столу.