Рецепт Паста вегетаріанська фото

Паста вегетаріанська
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони , Гриби , Шиітаке
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Ну що, любителі макаронних виробів, хочете дізнатися, як приготувати пасту вегетаріанську? Вона буде не менше ситної, ніж м'ясна, так що без сумнівів беріться за справу. Знадобляться гриби шиітаке.

Опис приготування:

Ви тільки подивіться, яка краса вийде. Більш того, це дуже смачно. Обсмажені шиітаке трохи нагадують м'ясо за смаком, а ще гриби досить ситні. Так що цю пасту можна спокійно пропонувати завзятим м'ясоїдам і бути впевненими, що все залишаться ситі і задоволені.

  • Масло рослинне - 60 мілілітрів(+ 2 ст. Ложки)
  • Мигдаль рубаний - 60 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Пармезан тертий - 70 грам(+ 2 ст. Ложки)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Шиітаке - 400 грам
  • Лук-пориста - 2 штуки (стебла з білою частиною)
  • Часник - 2 зубчики
  • Бульйон овочевий - 180 мілілітрів
  • Макарони - 350 грам
паста вегетаріанська - фото крок 1
60 мл олії розігрійте на сковороді і обсмажте порубаний мигдаль хвилини 2. Мигдаль приберіть в миску і перемішайте з подрібненою петрушкою, цедрою і 2 ложками пармезану. А в сковороду додайте ще масла і почніть смажити гриби.
паста вегетаріанська - фото крок 2
Смажте гриби по 2 хвилини з кожного боку, потім додайте до них подрібнений часник і крупно порізаний порей. Смажте хвилини 4, потім додати сіль, поперчіть, влийте бульйон. Поставте відварюватися макарони по інструкції на упаковці.
паста вегетаріанська - фото крок 3
Потім додайте в сковороду відварену пасту і пармезан, перемішайте і прогрійте хвилини 2.
паста вегетаріанська - фото крок 4
Розкладіть пасту по тарілками, а зверху викладіть горіхову суміш. Подавайте до столу.

Схожі рецепти