Паста вегетаріанська
(покроковий рецепт з фото)
Ну що, любителі макаронних виробів, хочете дізнатися, як приготувати пасту вегетаріанську? Вона буде не менше ситної, ніж м'ясна, так що без сумнівів беріться за справу. Знадобляться гриби шиітаке.
Ви тільки подивіться, яка краса вийде. Більш того, це дуже смачно. Обсмажені шиітаке трохи нагадують м'ясо за смаком, а ще гриби досить ситні. Так що цю пасту можна спокійно пропонувати завзятим м'ясоїдам і бути впевненими, що все залишаться ситі і задоволені.
- Масло рослинне - 60 мілілітрів(+ 2 ст. Ложки)
- Мигдаль рубаний - 60 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Пармезан тертий - 70 грам(+ 2 ст. Ложки)
- Сіль, перець - За смаком
- Шиітаке - 400 грам
- Лук-пориста - 2 штуки (стебла з білою частиною)
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон овочевий - 180 мілілітрів
- Макарони - 350 грам
60 мл олії розігрійте на сковороді і обсмажте порубаний мигдаль хвилини 2. Мигдаль приберіть в миску і перемішайте з подрібненою петрушкою, цедрою і 2 ложками пармезану. А в сковороду додайте ще масла і почніть смажити гриби.
Смажте гриби по 2 хвилини з кожного боку, потім додайте до них подрібнений часник і крупно порізаний порей. Смажте хвилини 4, потім додати сіль, поперчіть, влийте бульйон. Поставте відварюватися макарони по інструкції на упаковці.
Потім додайте в сковороду відварену пасту і пармезан, перемішайте і прогрійте хвилини 2.
Розкладіть пасту по тарілками, а зверху викладіть горіхову суміш. Подавайте до столу.