Долма - рецепти від домашніх кухарів

Вірменська долма

Вірменська долма

Вірменська долма готується з виноградного листя, фаршу і рису. Подається з мацуном з товченим часником. Свіже листя винограду — щільні, тому їх треба вимочити. Найчастіше використовують консервовані. опис приготування: Вірменська долма готується як з свіжих, так і з консервованих виноградного ...

читати далі
Долма азербайджанська

Долма азербайджанська

Долма - ніжне азербайджанське блюдо, секрети приготування якого можна дізнатися тільки на його батьківщині. але, якщо скористатися цим рецептом долми, то ви здивуєте навіть гурманів. опис приготування: Ви дізнаєтеся, як приготувати долму азербайджанську, дуже цікаве блюдо, на приготування яког...

читати далі
Долма з баранини

Долма з баранини

Вам захотілося побалувати себе бараниною? похвально. Це м'ясо не тільки не поступається свинині та яловичині за смаком, але має меншу кількість холестерину. Що готувати з баранини? Звичайно ж - долму. опис приготування: Долма - це бестселер кавказької, середньоазіатської, балканської і навіть ...

читати далі
Долма зі свіжого листя винограду

Долма зі свіжого листя винограду

Долму можна приготувати зі свіжих виноградного листя або з консервованих. Я вважаю за краще використовувати саме свіже листя. Блюдо відмінно підходить на обід або вечерю. рекомендую спробувати! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування долми зі свіжого листя винограду. Для ...

читати далі
Долма з виноградного листя

Долма з виноградного листя

Долма з виноградного листя — національне азербайджанське блюдо! це — обов'язкова страва будь-якого сімейного торжества. опис приготування: Я люблю куштувати страви різних кухонь. Долма з виноградного листя — улюблене блюдо моєї подруги. Вона готує його майже на кожне торжество! Я спробувала зр...

читати далі
Долма по-грецьки

Долма по-грецьки

Долма по-грецьки — традиційне блюдо місцевої кухні. Мал, змішаний з родзинками, кедровими горішками і цибулею, загортають у виноградне листя. Блюдо вживають як в гарячому, так і в холодному вигляді. опис приготування: Приготуємо долму по-грецьки в домашніх умовах. Відразу вирішите для себе які...

читати далі
Долма з баранячим фаршем

Долма з баранячим фаршем

Долма або голубці у виноградному листі. Страву можна зробити з м'ясним фаршем (свинина, курка, яловичина, змішаний) або вегетаріанське. Розповім про те, як приготувати долму з баранячим фаршем. опис приготування: Долма - це популярне східне блюдо. Складно сказати країну її походження. В оригін...

читати далі
Долма з бараниною

Долма з бараниною

Долма традиційно робиться з фаршу трьох видів — свинячого, яловичина та баранина. Я пропоную вам спрощений варіант приготування долми, з фаршем баранини. Знадобляться молоде листя винограду. опис приготування: У Вірменії щорічно влаштовується фестиваль національної кухні і називається він фест...

читати далі
Долма у виноградному листі

Долма у виноградному листі

Для приготування долми використовують підготовлений фарш. Найчастіше долму роблять з яловичини або свинини. Спробуйте зробити долму на основі курячого м'яса. Вам повинно дуже сподобатися! опис приготування: встановити, де саме вперше стали готувати долму, практично неможливо. Вона була популяр...

читати далі
Долма

Долма

Люблю такі варіанти страв, в яких можна щось міняти без шкоди смаку, а навіть деколи покращуючи його. наприклад, долма: її можна готувати з різними начинками, які вибираються на ваш смак. опис приготування: Цей рецепт дуже схожий на знайомі нам голубці з фаршем, але загортається начинка в лист...

читати далі
Овочева дольма

Овочева дольма

Долма - це фаршировані м'ясом листя винограду. Це гаряче блюдо відноситься до турецької, азіатської та кавказької кухні. Але що робити вегетаріанцям? Вони теж можуть бути задоволені. Читайте! опис приготування: Щоб отримати вегетаріанську долму, потрібно тільки замінити начинку на що-небудь не...

читати далі
Вегетаріанська долма

Вегетаріанська долма

рецепт долма — вегетаріанські голубці в оболонці з виноградного листя. Просте приготування з покроковими фотографіями. кількість порцій: 4-6 Виноградне листя— 16 штук(можна мариновані ) свіжа м'ята— 3-4 штук(листя) Червоний порошок чілі— 1/2 чайних ложки Лимонний сік— 1/2 склянки сіль— 1 Чайна ...

читати далі