Долма у виноградному листі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Долма у виноградному листі готується в мультиварці за допомогою контейнера для варіння на пару. Блюдо має насичений і приємний смак. Долму подають в якості другої страви, можна з гарніром.
Перед вами - класичний рецепт приготування долми у виноградному листі в мультиварці. Рецепт дуже простий і зрозумілий. Спершу, готується фарш з: яловичини, лука, петрушки і рису. Потім, за допомогою виноградного листя, формуються конвертики долми. Блюдо готується в мультиварці, в ємності для варіння на пару. До столу, подається з соусом. Хай щастить!
- Яловичина - 700 грам
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Виноградне листя - 10-12 штук
- Петрушка - За смаком
- Йогурт - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Подрібнюємо в блендері цибулю і петрушку. Яловичину перетворюємо в фарш, потім змішуємо з рисом, цибулею і петрушкою. Додаємо трішечки теплої води, щоб фарш був злегка рідким.
Ретельно промиваємо листя винограду. З 1-2 листочка викладаємо 1 ст.Л. Фаршу і формуємо конвертики. Готуємо в мультиварці 20 хвилин ( в ємності для варіння на пару).
Приготуємо соус. Для цього: подрібнюємо часник і змішуємо його з йогуртом.
Поливаємо готову долму соусом і подаємо до столу. Смачного!