Рецепт Голубці з креветками в листі салату і морській капусті фото

Голубці з креветками в листі салату і морській капусті
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
ПП рецепти
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування голубців з креветками в морській капусті і листках салату. Блюдо низькокалорійне, ситне, смачне і дуже корисне.

Опис приготування:

Якщо до цього часу ваші домашні не могли терпіти листя салату, то, спробувавши це блюдо, вони повністю змінять свою думку про нього. Блюдо виходить дуже апетитним і смачним.

  • Капуста морська - 100 грам
  • Креветки - 100 грам
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Варене яйце - 1 штука
  • Braai - 5 штук
  • Мал - 100 грам
  • Сметана кунжуту - 40 грам
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Салат - 7 штук (листя)
  • Палички крабові - 3 штуки
голубці з креветками в листі салату і морській капусті - фото крок 1
1. Мал відварюємо до готовності. В'язкий, розварений рис - краще, ніж розсипчастий.
голубці з креветками в листі салату і морській капусті - фото крок 2
2. У підсоленій воді відварюємо креветки. На рослинному маслі їх обсмажуємо. Можна просто відварювати.
голубці з креветками в листі салату і морській капусті - фото крок 3
3. Розберемо і промиємо в проточній воді листя салату. Листя потрібні великі. На салатний лист викладемо жменю рису. Креветку покладемо зверху на рис.
голубці з креветками в листі салату і морській капусті - фото крок 4
4. Зробимо соус: змішуємо сметану кунжуту, соус соєвий, олія оливкова холодного віджиму. Додаємо яблучний оцет або чайну ложку соку лимона, перець. Креветки і рис поливаємо соусом.
голубці з креветками в листі салату і морській капусті - фото крок 5
5. Листя салату звертаємо як голубці. Заливаємо окропом морську довгу капусту, і хвилин п'ятнадцять варимо до готовності. Морською капустою обворачіваем голубці.
голубці з креветками в листі салату і морській капусті - фото крок 6
6. Крабові палички розрізаємо вздовж, і прикрашаємо ними голубці. Палички засовуємо під морську капусту. На блюдо викладаємо голубці, прикрасимо вареним яйцем, зеленню кінзи або петрушки

Схожі рецепти