Лосось у виноградному листі
(покроковий рецепт з фото)
Екзотичну страву, Чи не справедливість? Кислуватий смак виноградного листя чудово поєднується з ніжним і соковитим філе лосося. Розповідаю, як приготувати цю страву.
Зазвичай в виноградне листя загортають начинку з рису, фаршу і т.Д. Однак я пропоную трохи нестандартний, але дуже вдалий рецепт лосося в виноградного листя. Ви здивуєтеся, наскільки це смачно. Я для приготування використовую консервовані листя, однак ви можете брати свіжі і відварювати в окропі кілька хвилин, ефект буде той же. До речі, це блюдо дуже популярно в Туреччині, так що якщо турецька кухня вам подобається - сміливо готуйте. Розповідаю, як готувати філе лосося в виноградному листі.
- Філе лосося - 400 грам
- Виноградне листя консервовані - 24 штук
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень сушена - За смаком
Філе лосося наріжте на невеликі шматки.
У невеликій мисці змішайте оливкова олія, лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і зелень. Перемішайте.
Опустіть шматочки лосося в маринад.
Беремо пару виноградного листя, в центр кладемо шматочок риби.
Загортаємо.
Філе лосося в виноградному листі запікаємо 15 хвилин при 190 градусах.
Готово!