Рецепт Голубці по-турецьки фото

Голубці по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Долма

Традиційні турецькі голубці роблять з виноградним листям. Як фаршу використовують подрібнену яловичину або баранину. Заходьте і знайомтесь з рецептом. Все дуже просто!

Рецепт голубців традиційний, турецька, тому точно дотримуйтесь покрокової інструкції. Листя можна брати свіжі (в цьому випадку їх необхідно обшпарити) і мариновані.

  • Баранина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Виноградний лист - 45 штук
  • Сіль - За смаком
  • Бульйон або вода - 500 мілілітрів
  • Мал - 80 грам
голубці по-турецьки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
голубці по-турецьки - фото крок 2
М'ясо разом з цибулею і часником пропустіть через м'ясорубку.
голубці по-турецьки - фото крок 3
Рис промийте, додайте до фаршу. Посоліть і все перемішайте.
голубці по-турецьки - фото крок 4
На широку виворітну (не блискуча) частина листа викладіть трохи фаршу.
голубці по-турецьки - фото крок 5
Поверніть конвертиком.
голубці по-турецьки - фото крок 6
Дно каструлі викладіть листям винограду, на них викладіть голубці.
голубці по-турецьки - фото крок 7
Закрийте верх виноградним листям, залийте бульйоном або водою.
голубці по-турецьки - фото крок 8
Гасіть на невеликому вогні під кришкою близько години. Смачного!

Схожі рецепти