Рецепт Смажена грудка по-турецьки фото

Смажена грудка по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Це неймовірно яскраве і соковите блюдо, безсумнівно, багатьом припаде до смаку, тому ви обов'язково повинні приготувати смажену грудку по-турецьки! буде соковито, ароматно і дуже смачно!

Опис приготування:

Чудовий, ошатний, ароматний і дуже смачний рецепт приготування індички. Я використовувала філе в даному рецепті, тобто, безкісткове м'ясо. Ви ж можете взяти грудку індички цілком, якщо у вас є більше часу на приготування. М'ясо маринувалося у мене в холодильнику всю ніч, але 1-2 годин цілком достатньо.

  • Філе індички - 1.5 кілограма
  • Вершкове масло - 4-6 Ст. Ложок(+2-3 ст. L. Для смаження)
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Розмарин сушений - 4 штуки
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
смажена грудка по-турецьки - фото крок 1
1. Натріть філе сіллю і перцем. Залиште маринуватися в спеціях.
смажена грудка по-турецьки - фото крок 2
2. Між іншим, на вершковому маслі в сковороді обсмажте дрібно нарізаний часник, близько 1 хвилини.
смажена грудка по-турецьки - фото крок 3
3. Помістіть часник в піалу і додайте до нього лимонну цедру. Подрібніть зелень і відправте до часнику.
смажена грудка по-турецьки - фото крок 4
4. До часнику і зелені додайте розм'якшене вершкове масло і перемішайте.
смажена грудка по-турецьки - фото крок 5
5. Змастіть філе ароматним маслом.
смажена грудка по-турецьки - фото крок 6
6. Сверре ruletom, закріпіть ниткою
І викладіть у форму для запікання.
смажена грудка по-турецьки - фото крок 7
7. Розігрійте духовку до 200-230 градусів і запікайте грудку до готовності, приблизно 1 час.

Схожі рецепти