Смажена грудка по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)
Це неймовірно яскраве і соковите блюдо, безсумнівно, багатьом припаде до смаку, тому ви обов'язково повинні приготувати смажену грудку по-турецьки! буде соковито, ароматно і дуже смачно!
Чудовий, ошатний, ароматний і дуже смачний рецепт приготування індички. Я використовувала філе в даному рецепті, тобто, безкісткове м'ясо. Ви ж можете взяти грудку індички цілком, якщо у вас є більше часу на приготування. М'ясо маринувалося у мене в холодильнику всю ніч, але 1-2 годин цілком достатньо.
- Філе індички - 1.5 кілограма
- Вершкове масло - 4-6 Ст. Ложок(+2-3 ст. L. Для смаження)
- Лимон - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Розмарин сушений - 4 штуки
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
1. Натріть філе сіллю і перцем. Залиште маринуватися в спеціях.
2. Між іншим, на вершковому маслі в сковороді обсмажте дрібно нарізаний часник, близько 1 хвилини.
3. Помістіть часник в піалу і додайте до нього лимонну цедру. Подрібніть зелень і відправте до часнику.
4. До часнику і зелені додайте розм'якшене вершкове масло і перемішайте.
5. Змастіть філе ароматним маслом.
6. Сверре ruletom, закріпіть ниткою
І викладіть у форму для запікання.
І викладіть у форму для запікання.
7. Розігрійте духовку до 200-230 градусів і запікайте грудку до готовності, приблизно 1 час.