Вегетаріанська чорна квасоля Чилі
(покроковий рецепт з фото)
Нескладний рецепт американського вегетаріанського страви з чорної квасолі приправленою часником і перчиком чилі.
Нескладний рецепт американського вегетаріанського страви з чорної квасолі приправленою часником і перчиком чилі.
- Цибулина - 1 штука
- Корінь імбиру - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Чорна квасоля - 840 грам
- Порошок чилі - 1 штука
- Паприка - 1 штука
- Сіль - 1 штука
- Лимонний сік - 1 штука
- Коржик - 1 штука
- Часник - 4 штуки
- Перець чилі - 2 штуки
- Помідори (у банку) - 1 штука
- Оливкова олія - 1 штука
- Кмин - 1 штука
- Порошок кмину - 1 штука
- Орегано - 1 штука
- Пиво - 1 штука
- Braai - 1 штука
- Мал - 1 штука
Складові
В першу чергу потрібно підготувати інгредієнти. Нарізаємо цибулю, часник, чилі і перець.
Ставимо каструлю на середній вогонь. Наливаємо приблизно 3 столові ложки оливкової олії і посипаємо 2 чайними ложками кмину. Коли насіння кмину почнуть шипіти і потріскувати переходимо до наступного кроку.
Кидаємо в каструлю нарізаний лук і готуємо протягом 2 хвилин.
Далі додаємо часник, чилі перець, червоний перчик і інші інші овочі які вам необхідні в страві. Помішуємо на середньому вогні близько 2 хвилин.
Додаємо квасолю, нарізаний помідор і спеції (по ложці кмину, порошку чилі, перцю, пол ложки Орегано, половинку кореня імбиру і чайну ложку солі).
Додаємо трохи пива, близько 3 унцій.
Накриваємо каструлю кришкою і варимо на середньому вогні протягом 15-17 хвилин.
Додаємо ще трохи спецій (за смаком), знімаємо квасоля з вогню і вичавлюємо трохи лимонного соку. Викладаємо блюдо на тарілки і прикрашаємо листочками кінзи. Смачного!