Рецепт Вегетаріанська чорна квасоля Чилі фото

Вегетаріанська чорна квасоля Чилі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Бобові
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Нескладний рецепт американського вегетаріанського страви з чорної квасолі приправленою часником і перчиком чилі.

Опис приготування:

Нескладний рецепт американського вегетаріанського страви з чорної квасолі приправленою часником і перчиком чилі.

  • Цибулина - 1 штука
  • Корінь імбиру - 1 штука
  • Червоний перець - 1 штука
  • Чорна квасоля - 840 грам
  • Порошок чилі - 1 штука
  • Паприка - 1 штука
  • Сіль - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 штука
  • Коржик - 1 штука
  • Часник - 4 штуки
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Помідори (у банку) - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 штука
  • Кмин - 1 штука
  • Порошок кмину - 1 штука
  • Орегано - 1 штука
  • Пиво - 1 штука
  • Braai - 1 штука
  • Мал - 1 штука
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 1
Складові
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 2
В першу чергу потрібно підготувати інгредієнти. Нарізаємо цибулю, часник, чилі і перець.
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 3
Ставимо каструлю на середній вогонь. Наливаємо приблизно 3 столові ложки оливкової олії і посипаємо 2 чайними ложками кмину. Коли насіння кмину почнуть шипіти і потріскувати переходимо до наступного кроку.
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 4
Кидаємо в каструлю нарізаний лук і готуємо протягом 2 хвилин.
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 5
Далі додаємо часник, чилі перець, червоний перчик і інші інші овочі які вам необхідні в страві. Помішуємо на середньому вогні близько 2 хвилин.
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 6
Додаємо квасолю, нарізаний помідор і спеції (по ложці кмину, порошку чилі, перцю, пол ложки Орегано, половинку кореня імбиру і чайну ложку солі).
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 7
Додаємо трохи пива, близько 3 унцій.
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 8
Накриваємо каструлю кришкою і варимо на середньому вогні протягом 15-17 хвилин.
вегетаріанська чорна квасоля Чилі - фото крок 9
Додаємо ще трохи спецій (за смаком), знімаємо квасоля з вогню і вичавлюємо трохи лимонного соку. Викладаємо блюдо на тарілки і прикрашаємо листочками кінзи. Смачного!

Схожі рецепти