Рецепт Квасоля «Прету» чорна фото

Квасоля «Прету» чорна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

У пошуках оригінальних гарнірів я часто знаходжу варіанти, які готуються дуже легко. Наприклад, цей рецепт мене здивував і підійшов до багатьох гарячих страв. Читайте рецепт!

Я описала як приготувати квасоля "прето" чорну. Вона виходить пікантною, майже не гострої і ситної. Ідеально поєднується з запеченої рибою і куркою на грилі. Відмінно смак квасолі доповнює кінза, лимон і часник. Ефектний гарнір порадує вас своїм смаком, видом і корисними властивостями.

  • Квасоля "прето" чорна - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Braai - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Копчений перець сухий - За смаком
квасоля
Квасоля промийте і замочіть у воді на ніч. Потім воду злийте, залийте чистою. Варіть квасолю 1, 5-2 годину. В кінці посоліть.
квасоля
У сковороді з товстим дном розігрійте масло. Обсмажте в ньому до м'якості дрібно нарізану цибулю і 1 зубчик часнику. Злийте відвар у квасолі. 1/3 квасолі розімніть в пюре разом з цибулею і часником.
квасоля
Промийте і дрібно нарубати кинзу. Пропустіть через прес часник, що залишився. Вичавіть сік з лимона.
квасоля
Змішайте квасолеві пюре зі склянкою відвару, квасолею, кінзою, соком лимона, подрібненим часником, сіллю і перцями. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти