Лазанья низькокалорійна
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви стежите за харчуванням і вагою, тоді рецепт приготування лазаньї низькокалорійної саме те, що вам потрібно. Ніжна начинка зі шпинату ідеально доповнює смак тонкого тесту.
Опис приготування:
Як приготувати лазанью низькокалорійну?
1. Насамперед необхідно відварити свіжий шпинат або розморозити заморожений. Віджати зайву рідину, щоб він був відносно сухий.
2. До шпинату вбити яйце і додати сир або м'який сир. Посолити за смаком. В рецепт приготування лазаньї низькокалорійної можна також використовувати подрібнену свіжу зелень за смаком.
3. Для приготування соусу необхідно очистити від шкірки помідори і нарізати невеликими шматочками. Надіслати на сковороду і тушкувати до стану однорідного, досить густого соусу. Додати дрібку солі, перцю, подрібненого сухого часнику та інших спецій за смаком.
4. На дно жароміцної форми викласти кілька листочків лазаньї, а зверху - половину шпинату. Накрити листами, змазаними томатним соусом, і при бажанні присипати низькокалорійним сиром. У начинку також можна використовувати і інші овочі за смаком - кабачки, морква або солодкий перець, наприклад.
5. Потім друга половина шпинату і верхній шар листів. Залити все томатним соусом і можна відправляти форму в розігріту духовку. Кількість листів може бути мінімальним, буквально по 2 щука на шарі.
6. Запікається лазіння низькокалорійна в домашніх умовах близько 20 хвилин. Потім форму можна діставати і подавати блюдо до столу.
Смачного!
- Шпинат - 500 грам
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Листи лазаньї - 6-8 штук
- Помідор - 4-5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Насамперед необхідно відварити свіжий шпинат або розморозити заморожений. Віджати зайву рідину, щоб він був відносно сухий.
2. До шпинату вбити яйце і додати сир або м'який сир. Посолити за смаком. В рецепт приготування лазаньї низькокалорійної можна також використовувати подрібнену свіжу зелень за смаком.
3. Для приготування соусу необхідно очистити від шкірки помідори і нарізати невеликими шматочками. Надіслати на сковороду і тушкувати до стану однорідного, досить густого соусу. Додати дрібку солі, перцю, подрібненого сухого часнику та інших спецій за смаком.
4. На дно жароміцної форми викласти кілька листочків лазаньї, а зверху - половину шпинату. Накрити листами, змазаними томатним соусом, і при бажанні присипати низькокалорійним сиром. У начинку також можна використовувати і інші овочі за смаком - кабачки, морква або солодкий перець, наприклад.
5. Потім друга половина шпинату і верхній шар листів. Залити все томатним соусом і можна відправляти форму в розігріту духовку. Кількість листів може бути мінімальним, буквально по 2 щука на шарі.
6. Запікається лазіння низькокалорійна в домашніх умовах близько 20 хвилин. Потім форму можна діставати і подавати блюдо до столу.
Смачного!