Лазанья низькокалорійна
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви стежите за харчуванням і вагою, тоді рецепт приготування лазаньї низькокалорійної саме те, що вам потрібно. Ніжна начинка зі шпинату ідеально доповнює смак тонкого тесту.
Як приготувати лазанью низькокалорійну?
1. Насамперед необхідно відварити свіжий шпинат або розморозити заморожений. Віджати зайву рідину, щоб він був відносно сухий.
2. До шпинату вбити яйце і додати сир або м'який сир. Посолити за смаком. В рецепт приготування лазаньї низькокалорійної можна також використовувати подрібнену свіжу зелень за смаком.
3. Для приготування соусу необхідно очистити від шкірки помідори і нарізати невеликими шматочками. Надіслати на сковороду і тушкувати до стану однорідного, досить густого соусу. Додати дрібку солі, перцю, подрібненого сухого часнику та інших спецій за смаком.
4. На дно жароміцної форми викласти кілька листочків лазаньї, а зверху - половину шпинату. Накрити листами, змазаними томатним соусом, і при бажанні присипати низькокалорійним сиром. У начинку також можна використовувати і інші овочі за смаком - кабачки, морква або солодкий перець, наприклад.
5. Потім друга половина шпинату і верхній шар листів. Залити все томатним соусом і можна відправляти форму в розігріту духовку. Кількість листів може бути мінімальним, буквально по 2 щука на шарі.
6. Запікається лазіння низькокалорійна в домашніх умовах близько 20 хвилин. Потім форму можна діставати і подавати блюдо до столу.
Смачного!
- Шпинат - 500 грам
- Сир - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Листи лазаньї - 6-8 штук
- Помідор - 4-5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Насамперед необхідно відварити свіжий шпинат або розморозити заморожений. Віджати зайву рідину, щоб він був відносно сухий.
2. До шпинату вбити яйце і додати сир або м'який сир. Посолити за смаком. В рецепт приготування лазаньї низькокалорійної можна також використовувати подрібнену свіжу зелень за смаком.
3. Для приготування соусу необхідно очистити від шкірки помідори і нарізати невеликими шматочками. Надіслати на сковороду і тушкувати до стану однорідного, досить густого соусу. Додати дрібку солі, перцю, подрібненого сухого часнику та інших спецій за смаком.
4. На дно жароміцної форми викласти кілька листочків лазаньї, а зверху - половину шпинату. Накрити листами, змазаними томатним соусом, і при бажанні присипати низькокалорійним сиром. У начинку також можна використовувати і інші овочі за смаком - кабачки, морква або солодкий перець, наприклад.
5. Потім друга половина шпинату і верхній шар листів. Залити все томатним соусом і можна відправляти форму в розігріту духовку. Кількість листів може бути мінімальним, буквально по 2 щука на шарі.
6. Запікається лазіння низькокалорійна в домашніх умовах близько 20 хвилин. Потім форму можна діставати і подавати блюдо до столу.
Смачного!