Рецепт Лазанья з баклажанів фото

Лазанья з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Баклажан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Улюблене всіма блюдо - лазанью - можна зробити з баклажанами. Я пробувала її в гостях у вегетаріанців. Традиційний фарш замінюється на баклажани і виходить чудове, легке, корисне блюдо.

Опис приготування:

Лазанья з баклажанів - нескладне в приготуванні блюдо. Для того, щоб вона вийшло красивою, потрібно акуратно і рівно нарізати і покласти в форму продукти. Солити і перчити можна кожен шар окремо. Перед тим, як почнете укладати шари, включіть її. Ставити пекти лазанью з баклажанів потрібно вже в гарячу духовку. Подавати лазанью з баклажанів можна зі свіжими овочами і листовим салатом. Успіхів і приємного апетиту!

  • Листи лазаньї - 9 штук
  • Томатний соус - 100 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Вершки - 1 Склянка
  • Моцарелла - 200 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Свіжий базелік - 1 штука (жменю)
  • Масло оливкове - За смаком
 Лазанья з баклажанів - фото крок 1
Приготувати продукти.
 Лазанья з баклажанів - фото крок 2
Баклажан розрізати і печіть в мікрохвильовці 7 хвилин. Потім обсмажте до золотистого кольору на олії.
 Лазанья з баклажанів - фото крок 3
У вигляді вставки 3 листи лазаньї, налийте третину вершків, третину томатного соусу, половину пармезану і половину баклажан, зверху покладіть листочками базиліку.
 Лазанья з баклажанів - фото крок 4
Вставте список мрії з трьох помилкових, третину вершків, третину томата, половина пармезану, половину баклажан і інші листочки базиліку.
 Лазанья з баклажанів - фото крок 5
Вставте список мрії з трьох помилкових, налийте третину вершків, третину томата, інвест mocarellu, збризніть маслом і перцем.
 Лазанья з баклажанів - фото крок 6
Випікати в розігрітій до 205 градусів духовці 35 хвилин.
 Лазанья з баклажанів - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти