Рецепт Домашня лазанья з фаршем фото

Домашня лазанья з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Фарш, Молоко
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Лазанья

Таке блюдо як лазіння можна подати до обіду або вечері. Також доречна вона буде на святковому столі. Таке блюдо найчастіше роблять в тому випадку, якщо очікується прихід численних гостей.

Листи для лазаньї можна придбати в будь-якому супермаркеті. Але ви можете приготувати їх самостійно. У тісто входять такі інгредієнти як вода, оливкова олія і борошно. Тісто слід розгортати якомога тонше. Щоб дізнатися, як приготувати домашню лазанью з фаршем, прочитайте цей рецепт.

  • Фарш - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Селера (стебло) - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус песто - 5 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Пармезан - 80 грам
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 3 Ст. Ложки
  • Горіх мускатний - 1 Ст. Ложка
  • Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
  • Базилік, сіль - За смаком
домашня лазанья з фаршем - фото крок 1
Насамперед вам необхідно підготувати фарш для лазаньї. Для цього розігрійте сковороду, влийте на неї трохи рослинного масла і обсмажте на ньому фарш протягом десяти хвилин.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 2
Очистіть і вимийте порей і шалот. Нарубаєте обидва види цибулі разом з часником. Додайте овочі до фаршу і покладіть до них двадцять грам вершкового масла.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 3
Очистіть від грубих волокон стебло селери, наріжте його на дрібні шматочки. Додайте селеру і песто з томатів до решти інгредієнтів. Влийте склянку бульйону або води, Тушіте два години. В кінці додайте перець, перуці і перемішайте.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 4
Поки гаситься фарш, вам необхідно приготувати соус "бешамель" . Для цього в сковороді розтопіть вершкове масло і додайте до нього борошно, швидко її розмішавши.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 5
Влийте в сковороду молоко і млоїте соус, помішуючи, поки він не загусне. В кінці додайте сіль і мускатний горіх, ретельно перемішайте.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 6
Тепер зберіть лазанью. Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї шарами листи для лазаньї, фарш з овочами, присипаючи кожен шар тертим пармезаном і поливаючи соусом. Запікайте лазанью в духовці при температурі сто сімдесят п'ять градусів близько години.

Схожі рецепти