Рецепт Домашня лазанья з фаршем фото

Домашня лазанья з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш , Молоко
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Таке блюдо як лазіння можна подати до обіду або вечері. Також доречна вона буде на святковому столі. Таке блюдо найчастіше роблять в тому випадку, якщо очікується прихід численних гостей.

Опис приготування:

Листи для лазаньї можна придбати в будь-якому супермаркеті. Але ви можете приготувати їх самостійно. У тісто входять такі інгредієнти як вода, оливкова олія і борошно. Тісто слід розгортати якомога тонше. Щоб дізнатися, як приготувати домашню лазанью з фаршем, прочитайте цей рецепт.

  • Фарш - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Селера (стебло) - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус песто - 5 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Пармезан - 80 грам
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 3 Ст. Ложки
  • Горіх мускатний - 1 Ст. Ложка
  • Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
  • Базилік, сіль - За смаком
домашня лазанья з фаршем - фото крок 1
Насамперед вам необхідно підготувати фарш для лазаньї. Для цього розігрійте сковороду, влийте на неї трохи рослинного масла і обсмажте на ньому фарш протягом десяти хвилин.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 2
Очистіть і вимийте порей і шалот. Нарубаєте обидва види цибулі разом з часником. Додайте овочі до фаршу і покладіть до них двадцять грам вершкового масла.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 3
Очистіть від грубих волокон стебло селери, наріжте його на дрібні шматочки. Додайте селеру і песто з томатів до решти інгредієнтів. Влийте склянку бульйону або води, Тушіте два години. В кінці додайте перець, перуці і перемішайте.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 4
Поки гаситься фарш, вам необхідно приготувати соус"Бешамель" . Для цього в сковороді розтопіть вершкове масло і додайте до нього борошно, швидко її розмішавши.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 5
Влийте в сковороду молоко і млоїте соус, помішуючи, поки він не загусне. В кінці додайте сіль і мускатний горіх, ретельно перемішайте.
домашня лазанья з фаршем - фото крок 6
Тепер зберіть лазанью. Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї шарами листи для лазаньї, фарш з овочами, присипаючи кожен шар тертим пармезаном і поливаючи соусом. Запікайте лазанью в духовці при температурі сто сімдесят п'ять градусів близько години.

Схожі рецепти