Рецепт Капустяна лазанья з фаршем фото

Капустяна лазанья з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Апетитна і ситна запіканка. Готую в духовці, як тільки з'являється перша досить зріла капуста. Родині дуже подобається.

Опис приготування:

Прекрасна запіканка. Підготуйте інгредієнти - капусту бланшувати, фарш змішайте з відвареним рисом, цибуля з морквою обсмажте, приготуйте соус бешамель. Коли підготовка буде закінчена, можна збирати нашу запіканку. Викладіть шарами в форму - капусту, фарш, морква з цибулею. Форму і останній шар змастіть соусом і потім повторіть шари. Зверху знову капуста. Оперувати лазанью в духовку на 45-50 хвилин, потім дайте її хвилин 10-15 відпочити і подайте на стіл. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Мал - 100 грам
  • Сир - 100 грам
  • Капустяне листя - 8 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль, перець і цукор - За смаком
  • Крем - За смаком (для подачі)
капустяна лазанья з фаршем - фото крок 1
Капустяне листя бланшуйте в киплячій воді. Потріть сир, змішайте фарш з відвареним рисом. Подрібніть цибулю і моркву і обсмажте їх на сковороді, потім додайте томатну пасту і спеції, перемішайте і відставте з вогню.
капустяна лазанья з фаршем - фото крок 2
Приготуйте соус бешамель - розтопіть масло, злегка обсмажте борошно, потім влийте молоко і, помішуючи, потримайте на слабкому вогні 3-5 хвилин до загустіння. Додайте сіль і спеції. Тепер зберемо нашу лазанью - змастіть форму для запікання соусом, викладіть капустяне листя.
капустяна лазанья з фаршем - фото крок 3
Потім шар з фаршу.
капустяна лазанья з фаршем - фото крок 4
Далі шар з моркви з цибулею, який змастіть соусом.
капустяна лазанья з фаршем - фото крок 5
Потім знову капуста і повторіть попередні шари. Оперувати лазанью в розігріту до 170 градусів духовку на 45-50 хвилин. Готової запіканці дайте хвилин 10-15 відпочити і подайте на стіл.

Схожі рецепти