Капустяна запіканка з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати в мультиварці - це дуже зручно і швидко. Такі страви, як ця запіканка, виходять соковитими і дивно смачними. Спробуйте самі!
Кілька хвилин на підготовку, інше мультиварка зробить сама. Обсмажте в чаші мультиварки цибулю з морква, потім додайте капусту і фарш. Обсмажте до знебарвлення фаршу. Влийте суміш з вершків, сухарів, яєць і солі. Перемішайте і закрийте кришку. Готуйте в режимі випічки 30 хвилин. На стіл подайте зі свіжою зеленню. Смачного!
- Капуста - 500 грам
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Вершки - 120 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
Поріжте цибулю, потріть моркву і обсмажте їх в чаші мультиварки протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.
Додайте нашатковану капусту і обсмажуйте ще хвилин 10-15, потім додайте спеції і перемішайте.
Додайте фарш і продовжуйте обсмажувати до його знебарвлення.
Збийте вершки, панірувальні сухарі, сіль і яйця. Отриману суміш влийте в мультиварку, перемішайте і розрівняйте. Переведіть мультиварку в режим випічки, закрийте кришку і готуйте 30 хвилин. Дайте готової запіканці трохи охолонути, потім вийміть і подайте на стіл зі свіжою зеленню.