Рецепт Капустяна запіканка в мультиварці фото

Капустяна запіканка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю, як приготувати капустяну запіканку в мультиварці? Немає нічого простіше - пропоную вам простий рецепт цього смачного і доступного страви!

Опис приготування:

Одне з безперечних достоїнств мультиварки полягає в тому, що її власницям не страшний літню спеку - навіть в розпал липневої спеки в мультиварці можна приготувати улюблені страви, НЕ задіюючи духовку. Коли починається сезон молодої капусти, я цим щосили користуюся - вже так люблю капустяні пироги-пиріжки-запіканки, що довго без них не можу! ;) Якщо ви теж - випробуйте цей простий рецепт капустяної запіканки в мультиварці.

Рецепт:

Капустки позбавляємо від верхніх листів, дрібно шаткуємо.

Збиваємо яйця, додаємо кефір, розтоплене вершкове масло, сіль, спеції і панірувальні сухарі.

Вводимо цю суміш в капусту, перемішуємо. За бажанням можна додати дрібно нарізані копченості або попередньо обсмажені гриби.

Чашу мультиварки змащуємо маслом, викладаємо масу.

Зверху посипаємо тертим сиром.

Готуємо на режимі «Гасіння» півгодини, а потім ще стільки ж на режимі «Випічка».

Готову запіканку нарізаємо порційними шматками прямо в мультиварці (так буде набагато простіше діставати, і доповнення, яка безсумнівно буде потрібно, залишиться теплою) і подаємо до столу, посипавши дрібно нарубаної зеленню кропу. І, звичайно, зі сметаною - капуста її любить! ;) Смачного!


  • Капуста - 0, 5 кілограма
  • Яйця - 3 штуки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Сир - 200 грам
Одне з безперечних достоїнств мультиварки полягає в тому, що її власницям не страшний літню спеку - навіть в розпал липневої спеки в мультиварці можна приготувати улюблені страви, НЕ задіюючи духовку. Коли починається сезон молодої капусти, я цим щосили користуюся - вже так люблю капустяні пироги-пиріжки-запіканки, що довго без них не можу! ;) Якщо ви теж - випробуйте цей простий рецепт капустяної запіканки в мультиварці.

Рецепт:

Капустки позбавляємо від верхніх листів, дрібно шаткуємо.

Збиваємо яйця, додаємо кефір, розтоплене вершкове масло, сіль, спеції і панірувальні сухарі.

Вводимо цю суміш в капусту, перемішуємо. За бажанням можна додати дрібно нарізані копченості або попередньо обсмажені гриби.

Чашу мультиварки змащуємо маслом, викладаємо масу.

Зверху посипаємо тертим сиром.

Готуємо на режимі «Гасіння» півгодини, а потім ще стільки ж на режимі «Випічка».

Готову запіканку нарізаємо порційними шматками прямо в мультиварці (так буде набагато простіше діставати, і доповнення, яка безсумнівно буде потрібно, залишиться теплою) і подаємо до столу, посипавши дрібно нарубаної зеленню кропу. І, звичайно, зі сметаною - капуста її любить! ;) Смачного!

Схожі рецепти