Рецепт Капустяна запіканка з манкою фото

Капустяна запіканка з манкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ця страва підходить як для вегетеріанской дієти, так і в якості здорової і корисної їжі для дітей. Тому я розповім, як приготувати капустяну запіканку з манкою.

Опис приготування:

Рецепт капустяної запіканки з манкою дуже простий:

1. Дрібно нарізаємо капусту. Можна натерти на тертці.

2. Натираємо на крупній тертці кабачок.

3. Моєму морква, нарізаємо на тертці.

4. Чистий цибулю, нарізаємо кубиками.

5. Кладемо все на сковороду і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин. Натирати сковороду маслом не потрібно.

6. Коли овочі приготуються, знімаємо їх з вогню, викладаємо на тарілку.

7. Тепер готуємо молочно-яєчну суміш. Беремо миску, додаємо туди молоко, манку, razbivaem яйця. Трохи завадимо.

8. Додаємо в суміш овочі. Ретельно все перемішуємо. Додаємо дрібно нарізану зелень і знову перемішуємо.

9. Викладаємо все на змащену маслом вогнетривку форму. Запікаємо все в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

10. За приготуванні краще не діставати запіканку ще протягом години, щоб вона зберігала форму.


  • Капуста білокачанна - 0, 5 кілограма
  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 5 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Кабачок - 1 штука
  • Морквина - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка, за смаком)
Рецепт капустяної запіканки з манкою дуже простий:

1. Дрібно нарізаємо капусту. Можна натерти на тертці.

2. Натираємо на крупній тертці кабачок.

3. Моєму морква, нарізаємо на тертці.

4. Чистий цибулю, нарізаємо кубиками.

5. Кладемо все на сковороду і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин. Натирати сковороду маслом не потрібно.

6. Коли овочі приготуються, знімаємо їх з вогню, викладаємо на тарілку.

7. Тепер готуємо молочно-яєчну суміш. Беремо миску, додаємо туди молоко, манку, razbivaem яйця. Трохи завадимо.

8. Додаємо в суміш овочі. Ретельно все перемішуємо. Додаємо дрібно нарізану зелень і знову перемішуємо.

9. Викладаємо все на змащену маслом вогнетривку форму. Запікаємо все в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

10. За приготуванні краще не діставати запіканку ще протягом години, щоб вона зберігала форму.

Схожі рецепти