Капустяна запіканка з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Бувають дні, коли так втомлюєшся, що стояти біля плити зовсім не хочеться. Але сім'ю адже потрібно годувати! Тут прийде на виручку рецепт швидкої і ситної запіканки, яка не відніме багато сил і часу.
Ситна і дуже смачна запіканка. Для її приготування обсмажте на сковороді цибулю з фаршем, окремо посмажте капусту з морквою. Потріть сир. У змащену форму викладіть шарами: половину капусти, фарш, решту капусту. Кожен шар змастіть сметаною, зверху посипте тертим сиром. Розігрійте духовку і запечіть блюдо протягом 25-30 хвилин. Смачного!
- Фарш - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Крем - 0, 5 L
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте цибулю і потріть моркву.
Пошинкуйте капусту.
Обсмажте цибулю, потім додайте фарш, сіль, перець і смажте протягом 15-20 хвилин.
Окремо обсмажте моркву, додайте капусту, спеції за смаком і смажте разом 15 хвилин під кришкою. Потріть сир.
У змащену форму викладіть шарами: половину капусти, фарш, решту капусту. Кожен шар змастіть сметаною, зверху посипте тертим сиром. Розігрійте духовку до 180 градусів і запечіть блюдо протягом 25-30 хвилин.