Рецепт Млинці з м'ясним фаршем фото

Млинці з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Борошно, М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Яйця, Молоко
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою, Млинці

Моя мама в дитинстві дуже часто готувала такі млинці, тому не дивно, що тепер я їх так люблю. Розповідаю, як приготувати млинці з м'ясним фаршем, які можна зберігати в холодильнику.

Такі млинці можна приготувати і зберігати кілька днів у холодильнику (морозилці), а при необхідності розігріти в мікрохвильовій печі або на сковороді. Можна зробити різноманітну начинку, наприклад, з картоплі, грибів, овочів.

  • Вода тепла - 1/2 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйця - 8 штук (по 4 штуки для тесту і для начинки)
  • Розтоплене вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Фарш із яловичини - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
1
Яйця вбиваєте в миску, додаєте цукор, сіль і розтоплене вершкове масло.
2
Додаєте борошно і перемішують, щоб не було грудочок. Підігріваєте молоко і воду, вливаєте в миску до тесту.
3
Розігріваєте сковороду з рослинним маслом, ополоником виливаєте невелику кількість тіста.
4
Обсмажуєте млинці з двох сторін до рум'яної скоринки, потім викладаєте на тарілку для охолодження.
5
Для начинки: очищаєте і нарізати дрібно цибулю, потім обсмажують його на сковороді з рослинним маслом. На іншій сковороді обсмажуємо фарш.
6
З'єднуєте в мисці фарш, цибуля, подрібнений кріп, сіль і перець, перемішуєте.
7
Відварюєте яйця круто і очищаєте, потім нарізати кубиком і додаєте до фаршу, перемішуєте.
8
На кожен млинець викладаєте близько 2-3 столових ложок фаршу і завертаєте конвертиком або трубочкою.
9
Обсмажуєте млинці на сковороді до хрусткої скоринки, а потім викладаєте на блюдо і подаєте зі сметаною або будь-яким іншим соусом.

Схожі рецепти