Млинці з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Моя мама в дитинстві дуже часто готувала такі млинці, тому не дивно, що тепер я їх так люблю. Розповідаю, як приготувати млинці з м'ясним фаршем, які можна зберігати в холодильнику.
Такі млинці можна приготувати і зберігати кілька днів у холодильнику (морозилці), а при необхідності розігріти в мікрохвильовій печі або на сковороді. Можна зробити різноманітну начинку, наприклад, з картоплі, грибів, овочів.
- Вода тепла - 1/2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйця - 8 штук (по 4 штуки для тесту і для начинки)
- Розтоплене вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Фарш із яловичини - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1
Яйця вбиваєте в миску, додаєте цукор, сіль і розтоплене вершкове масло.
2
Додаєте борошно і перемішують, щоб не було грудочок. Підігріваєте молоко і воду, вливаєте в миску до тесту.
3
Розігріваєте сковороду з рослинним маслом, ополоником виливаєте невелику кількість тіста.
4
Обсмажуєте млинці з двох сторін до рум'яної скоринки, потім викладаєте на тарілку для охолодження.
5
Для начинки: очищаєте і нарізати дрібно цибулю, потім обсмажують його на сковороді з рослинним маслом. На іншій сковороді обсмажуємо фарш.
6
З'єднуєте в мисці фарш, цибуля, подрібнений кріп, сіль і перець, перемішуєте.
7
Відварюєте яйця круто і очищаєте, потім нарізати кубиком і додаєте до фаршу, перемішуєте.
8
На кожен млинець викладаєте близько 2-3 столових ложок фаршу і завертаєте конвертиком або трубочкою.
9
Обсмажуєте млинці на сковороді до хрусткої скоринки, а потім викладаєте на блюдо і подаєте зі сметаною або будь-яким іншим соусом.