Рецепт Капуста з м'ясним фаршем фото

Капуста з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт капусти з м'ясним фаршем - для тих, хто любить поєднання цього овоча з м'ясними інгредієнтами, але не має часу на приготування складних страв. Тут все просто і швидко.

Вам необхідно швидко і смачно нагодувати сім'ю, а часу в обріз - кому з нас не знайома ця ситуація. Я в таких випадках рекомендую звернутися до класичного рецепту приготування капусти з м'ясним фаршем. Це і смачно і ситно. Особливо охоче їдять це блюдо люди похилого віку. Їх зуби з легкістю справляються з м'яким і соковитим фаршем. А вже з капустою тим більше Я сподіваюся, що рецепт з фото допоможе вам в приготуванні і у вас все вийде!

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Капуста - 700 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 1
Чистимо цибулю та нарізаємо кубиками.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 2
Злегка обсмажуємо цибулю на рослинній олії. Сковорідку краще взяти з високими бортикам - в ній ми і будемо готувати фарш з капустою.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 3
Поки смажиться цибуля, займемося морквою. Чистимо її і натираємо на крупній тертці.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 4
Відправляємо фарш до цибулі на сковорідку і обсмажуємо приблизно 3-5 хвилин. Фарш спочатку схопиться в купку. Я розминаю його виделкою.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 5
Тепер додаємо натерту моркву, перемішуємо. Солимо і перчимо. Смажимо хвилин 10.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 6
Нарізаємо капусту. Можна дрібними смужками, можна і побільше - кому як подобається:) Злегка солимо і трохи мнемо, щоб капуста стала м'якше.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 7
Викладаємо капусту на сковороду з фаршем і даємо згасити хвилин 10.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 8
Потім перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо до готовності капусти. Комусь подобається зовсім м'яка капуста, кому-то - щоб хрустіли:) Якщо вам попалася дуже соковита капуста - в сковорідці буде багато соку. Якщо вас це не влаштовує - не закривайте його сковороду кришкою.
капуста з м'ясним фаршем - фото крок 9
Хвилини за 3-4 до кінця готування додамо в капусту дрібно порізаний помідор. А можна взяти замість помідора ложку томатної пасти або пюре з помідорів.

Схожі рецепти