Капуста з м'ясним фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт капусти з м'ясним фаршем - для тих, хто любить поєднання цього овоча з м'ясними інгредієнтами, але не має часу на приготування складних страв. Тут все просто і швидко.
Вам необхідно швидко і смачно нагодувати сім'ю, а часу в обріз - кому з нас не знайома ця ситуація. Я в таких випадках рекомендую звернутися до класичного рецепту приготування капусти з м'ясним фаршем. Це і смачно і ситно. Особливо охоче їдять це блюдо люди похилого віку. Їх зуби з легкістю справляються з м'яким і соковитим фаршем. А вже з капустою тим більше Я сподіваюся, що рецепт з фото допоможе вам в приготуванні і у вас все вийде!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Капуста - 700 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Помідор - 2 штуки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
Чистимо цибулю та нарізаємо кубиками.
Злегка обсмажуємо цибулю на рослинній олії. Сковорідку краще взяти з високими бортикам - в ній ми і будемо готувати фарш з капустою.
Поки смажиться цибуля, займемося морквою. Чистимо її і натираємо на крупній тертці.
Відправляємо фарш до цибулі на сковорідку і обсмажуємо приблизно 3-5 хвилин. Фарш спочатку схопиться в купку. Я розминаю його виделкою.
Тепер додаємо натерту моркву, перемішуємо. Солимо і перчимо. Смажимо хвилин 10.
Нарізаємо капусту. Можна дрібними смужками, можна і побільше - кому як подобається:) Злегка солимо і трохи мнемо, щоб капуста стала м'якше.
Викладаємо капусту на сковороду з фаршем і даємо згасити хвилин 10.
Потім перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо до готовності капусти. Комусь подобається зовсім м'яка капуста, кому-то - щоб хрустіли:) Якщо вам попалася дуже соковита капуста - в сковорідці буде багато соку. Якщо вас це не влаштовує - не закривайте його сковороду кришкою.
Хвилини за 3-4 до кінця готування додамо в капусту дрібно порізаний помідор. А можна взяти замість помідора ложку томатної пасти або пюре з помідорів.