Рецепт Млинці з м'ясним яловичим фаршем фото

Млинці з м'ясним яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Молочні продукти, Фарш, Яловичина, Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою, Млинці

Ця страва готують по всьому світу з різними начинками. Якщо ви любите солодкі млинці та солону начинку, то цей рецепт для вас. В даному рецепті використовується фарш з яловичини, приготовлений вдома.

Тонкі млинці традиційно подаються з різними начинками (солодкої і солоної). У нашому випадку - це м'ясний фарш з цибулею. Готуються такі млинці близько 2 годин (з урахуванням приготування м'яса і фаршу з нього). Подавайте їх зі сметаною і чаєм. Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Молоко - 2 склянки
  • Яйце - 1 штук
  • Борошно - 2-3 склянок
  • Сіль і цукор - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 1
1. Для таких млинців я вирішила вибрати класичний варіант: розведіть молоко, додайте в нього сіль і цукор за смаком, яйце і всипте поступово борошно. Замішуйте, поки не розчиняться грудки. Це можна робити за допомогою міксера або віночка. Муки додавайте стільки, щоб маса була середньої густини. Занадто густе тісто зробить млинці товстими, а млинці з рідкого будуть рватися.
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 2
2. Поки будемо смажити млинці, можна приготувати начинку. Для цього відваріть м'ясо до готовності, після чого остудіть його. Отже, млинці смажте на добре розпеченій сковороді.
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 3
3. З обох боків до рум'яного кольору. Я ще іноді змащую сковороду салом (для того, щоб перші млинці не пригорали).
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 4
4. Складайте млинці один на один і кожен з них промазуйте вершковим маслом.
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 5
5. Наріжте цибулю півкільцями і відправте його на сковороду. Додайте трохи рослинного масла.
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 6
6. Обсмаживши пару хвилин цибулю, надішліть до нього фарш (попередньо остигле м'ясо пропустіть через м'ясорубку). Обсмажте ще пару хвилин, після чого додайте трохи води (приблизно 100 мл) і потім на слабкому вогні. Фарш вийде більш соковитим і м'яким.
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 7
7. Викладайте начинку в кожен млинець і загортати його.
млинці з м'ясним яловичим фаршем - фото крок 8
8. Викладайте млинці на загальне блюдо. Вони відразу готові до вживання. А можна ще розігріти, обсмажити до скоринки.

Схожі рецепти