Жульєн з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Жульєн - це, мабуть, одне з найпопулярніших і поширених по всьому світу страв французької кухні. Жульєн можна приготувати не тільки з курки, але і з фаршу.
Просте в приготуванні і досить швидке блюдо. Однак це ніяк не применшує його смакових якостей. Обов'язково спробуйте приготувати жульєн з яловичим фаршем - просто, ситно і смачно. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати жульєн з яловичим фаршем.
- Яловичина - 250 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Сир "моцарелла" - 100 грам
- Тофу - 150 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Обсмажте фарш з м'яса на сковороді, додайте до нього подрібнену цибулю і смажте 30 хвилин.
2. Пересипьте фарш в тарілку, посоліть і поперчіть за смаком.
3. У ємність для випікання покладіть в один шар товсто нарізані скибочки тофу. Зверху насипте фарш і посипте натертим сиром "моцарелла" .
4. Запікайте жульен з фаршем в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.