Рецепт Жульєн з яловичим фаршем фото

Жульєн з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Жульєн - це, мабуть, одне з найпопулярніших і поширених по всьому світу страв французької кухні. Жульєн можна приготувати не тільки з курки, але і з фаршу.

Опис приготування:

Просте в приготуванні і досить швидке блюдо. Однак це ніяк не применшує його смакових якостей. Обов'язково спробуйте приготувати жульєн з яловичим фаршем - просто, ситно і смачно. Обов'язково спробуйте мій рецепт, як приготувати жульєн з яловичим фаршем.

  • Яловичина - 250 грам
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Сир"Моцарелла" - 100 грам
  • Тофу - 150 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
жульєн з яловичим фаршем - фото крок 1
1. Обсмажте фарш з м'яса на сковороді, додайте до нього подрібнену цибулю і смажте 30 хвилин.
жульєн з яловичим фаршем - фото крок 2
2. Пересипьте фарш в тарілку, посоліть і поперчіть за смаком.
жульєн з яловичим фаршем - фото крок 3
3. У ємність для випікання покладіть в один шар товсто нарізані скибочки тофу. Зверху насипте фарш і посипте натертим сиром"Моцарелла" .
жульєн з яловичим фаршем - фото крок 4
4. Запікайте жульен з фаршем в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.

Схожі рецепти