Піца з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Піца з яловичим фаршем - класична. Соковита, ситна, з острінкой чилі і солодкістю солодкого перцю. Додамо на піцу побільше сиру і у нас вийде ніжний вершковий верх піци.
Як приготувати піцу з яловичим фаршем?
1. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Помішуючи, введіть воду і оливкове масло. Замісити еластичне тісто. Розкачайте його на присипаної борошном поверхні до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього розкачане тісто.
2. Увімкніть духовку. Температура випічки піци - 190 градусів.
3. Ложкою намажте на тісто томатне пюре. Можна використовувати збиті блендером консервовані у власному соку помідори або кетчуп.
4. Тертий сир розподіліть по піці.
5. Фарш змішайте зі спеціями, приправити сіллю, поперчіть. Гарненько перемішайте.
6. Болгарський перець промийте, очистіть від насіння і плодоніжки. Потім наріжте перець невеликими кубиками і викладіть на піцу. По бажанню, подрібніть чилі і також додайте на піцу.
7. Випікайте піцу з сирим фаршем протягом 15-20 хвилин.
8. Готову піцу прикрасьте свіжою петрушкою. Промийте, просушіть, подрібніть і посипте піцу.
Піца з яловичим фаршем готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сир тертий - 5-6 Ст. Ложок
- Фарш яловичий - 250 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Чилі - 1 штука (по бажанню)
- Сіль, спеції для фаршу - - За смаком
- Петрушка - - За смаком
1. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Помішуючи, введіть воду і оливкове масло. Замісити еластичне тісто. Розкачайте його на присипаної борошном поверхні до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього розкачане тісто.
2. Увімкніть духовку. Температура випічки піци - 190 градусів.
3. Ложкою намажте на тісто томатне пюре. Можна використовувати збиті блендером консервовані у власному соку помідори або кетчуп.
4. Тертий сир розподіліть по піці.
5. Фарш змішайте зі спеціями, приправити сіллю, поперчіть. Гарненько перемішайте.
6. Болгарський перець промийте, очистіть від насіння і плодоніжки. Потім наріжте перець невеликими кубиками і викладіть на піцу. По бажанню, подрібніть чилі і також додайте на піцу.
7. Випікайте піцу з сирим фаршем протягом 15-20 хвилин.
8. Готову піцу прикрасьте свіжою петрушкою. Промийте, просушіть, подрібніть і посипте піцу.
Піца з яловичим фаршем готова!
Смачного!