Рецепт Піца з яловичим фаршем фото

Піца з яловичим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Фуршет, Святковий обід
Випічка, Піца

Піца з яловичим фаршем - класична. Соковита, ситна, з острінкой чилі і солодкістю солодкого перцю. Додамо на піцу побільше сиру і у нас вийде ніжний вершковий верх піци.

Як приготувати піцу з яловичим фаршем?

1. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Помішуючи, введіть воду і оливкове масло. Замісити еластичне тісто. Розкачайте його на присипаної борошном поверхні до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього розкачане тісто.

2. Увімкніть духовку. Температура випічки піци - 190 градусів.

3. Ложкою намажте на тісто томатне пюре. Можна використовувати збиті блендером консервовані у власному соку помідори або кетчуп.

4. Тертий сир розподіліть по піці.

5. Фарш змішайте зі спеціями, приправити сіллю, поперчіть. Гарненько перемішайте.

6. Болгарський перець промийте, очистіть від насіння і плодоніжки. Потім наріжте перець невеликими кубиками і викладіть на піцу. По бажанню, подрібніть чилі і також додайте на піцу.

7. Випікайте піцу з сирим фаршем протягом 15-20 хвилин.

8. Готову піцу прикрасьте свіжою петрушкою. Промийте, просушіть, подрібніть і посипте піцу.

Піца з яловичим фаршем готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 5-6 Ст. Ложок
  • Фарш яловичий - 250 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Чилі - 1 штука (по бажанню)
  • Сіль, спеції для фаршу - - За смаком
  • Петрушка - - За смаком
Як приготувати піцу з яловичим фаршем?

1. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Помішуючи, введіть воду і оливкове масло. Замісити еластичне тісто. Розкачайте його на присипаної борошном поверхні до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього розкачане тісто.

2. Увімкніть духовку. Температура випічки піци - 190 градусів.

3. Ложкою намажте на тісто томатне пюре. Можна використовувати збиті блендером консервовані у власному соку помідори або кетчуп.

4. Тертий сир розподіліть по піці.

5. Фарш змішайте зі спеціями, приправити сіллю, поперчіть. Гарненько перемішайте.

6. Болгарський перець промийте, очистіть від насіння і плодоніжки. Потім наріжте перець невеликими кубиками і викладіть на піцу. По бажанню, подрібніть чилі і також додайте на піцу.

7. Випікайте піцу з сирим фаршем протягом 15-20 хвилин.

8. Готову піцу прикрасьте свіжою петрушкою. Промийте, просушіть, подрібніть і посипте піцу.

Піца з яловичим фаршем готова!

Смачного!

Схожі рецепти