Капустяна запіканка з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Капустяна запіканка з куркою підійде в якості повноцінного обіду чи вечері для всієї родини. Звичайно, як святкове блюдо вона навряд чи зійде, але ось для великої компанії гостей - то, що потрібно.
Щоб приготувати смачну страву, краще використовувати покрокові інструкції з рецептів. Завдяки цьому ви зможете дізнатися, як приготувати капустяну запіканку з куркою. Вона доповнить ваш вечерю або ж стане головним блюдом. Подавайте запіканку з зеленню і сметаною.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Курячий фарш - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Твердий сир - 50 грам
- Манька - 2 Ст. Ложки (або панірувальні сухарі)
- Сіль, перець - За смаком
З капусти зніміть верхні листочки, наріжте її якомога тонше, щоб вона вийшла ніжною після приготування.
У миску з капустою вбийте сирі курячі яйця, додайте дрібно нарізану цибулю, сметану, борошно, курячий фарш, посоліть і поперчіть все інгредієнти. Ретельно їх перемішайте.
Візьміть форму для запікання, посипте її дно і краї панірувальними сухарями або манкою. Потім викладіть в неї капустяну масу.
Духовку розігрійте до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї запіканку. Запікайте блюдо тридцять п'ять хвилин. Слідкуйте, щоб воно не підгоріло.
Натріть на тертці твердий сир. За п'ять хвилин до повної готовності запіканки відкрийте духовку і посипте блюдо тертим сиром.