Рецепт Шурпа з яловичини на багатті фото

Шурпа з яловичини на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Готувати шурпу з яловичини на багатті потрібно години чотири. Яловичина - не зовсім типове м'ясо для шурпи, але виходить теж дуже смачно, особливо якщо ви візьмете не тільки м'якоть, но и грудинку.

Опис приготування:

Коли ви відправляєтеся в похід на кілька днів, захопіть з собою трохи м'яса і овочів, щоб приготувати шурпу з яловичини на багатті. Готувати щось на природі завжди приємно, в цьому є щось первісне. А шурпа це просто дуже давнє східне блюдо, настільки корисне і смачне, що збереглося з початку минулого тисячоліття. Готуйте шурпу з яловичини на багатті довго, під кришкою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 2 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Помідор - 500 грам
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Перець гострий - 2 штуки
  • Спеції - За смаком (зіра, перець, куркума, лавровий лист)
  • Зелень - 2-3 штук (пучок)
шурпа з яловичини на багатті - фото крок 1
М'ясо помити і порубати на шматки середньої величини.
шурпа з яловичини на багатті - фото крок 2
М'ясо залити холодною водою і варити 2, 5 години знімаючи піну.
шурпа з яловичини на багатті - фото крок 3
Крупно порізати моркву, перець і помідори. Закласти овочі в казан.
шурпа з яловичини на багатті - фото крок 4
Додати крупно порізану цибулю.
шурпа з яловичини на багатті - фото крок 5
Через 10 хвилин додайте картоплю.
шурпа з яловичини на багатті - фото крок 6
Через півгодини додати спеції і ще трохи свіжої цибулі і помідорів. Варити 10 хвилин, зняти з вогню і дати настоятися.
шурпа з яловичини на багатті - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти