Шурпа з яловичини на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Готувати шурпу з яловичини на багатті потрібно години чотири. Яловичина - не зовсім типове м'ясо для шурпи, але виходить теж дуже смачно, особливо якщо ви візьмете не тільки м'якоть, но и грудинку.
Коли ви відправляєтеся в похід на кілька днів, захопіть з собою трохи м'яса і овочів, щоб приготувати шурпу з яловичини на багатті. Готувати щось на природі завжди приємно, в цьому є щось первісне. А шурпа це просто дуже давнє східне блюдо, настільки корисне і смачне, що збереглося з початку минулого тисячоліття. Готуйте шурпу з яловичини на багатті довго, під кришкою. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 2 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 1 кілограм
- Помідор - 500 грам
- Перець болгарський - 3 штуки
- Перець гострий - 2 штуки
- Спеції - За смаком (зіра, перець, куркума, лавровий лист)
- Зелень - 2-3 штук (пучок)
М'ясо помити і порубати на шматки середньої величини.
М'ясо залити холодною водою і варити 2, 5 години знімаючи піну.
Крупно порізати моркву, перець і помідори. Закласти овочі в казан.
Додати крупно порізану цибулю.
Через 10 хвилин додайте картоплю.
Через півгодини додати спеції і ще трохи свіжої цибулі і помідорів. Варити 10 хвилин, зняти з вогню і дати настоятися.
Смачного!