Шурпа з яловичини на багатті

Шурпа з яловичини на багатті
Кількість порцій: 10 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Готувати шурпу з яловичини на багатті потрібно години чотири. яловичина — не зовсім типове м'ясо для шурпи, але виходить теж дуже смачно, особливо якщо ви візьмете не тільки м'якоть, но и грудинку.

опис приготування:

Коли ви відправляєтеся в похід на кілька днів, захопіть з собою трохи м'яса і овочів, щоб приготувати шурпу з яловичини на багатті. Готувати щось на природі завжди приємно, в цьому є щось первісне. А шурпа це просто дуже давнє східне блюдо, настільки корисне і смачне, що збереглося з початку минулого тисячоліття. Готуйте шурпу з яловичини на багатті довго, під кришкою. Успіхів і приємного апетиту!

  • яловичина— 2 кілограма
  • морква— 1 кілограм
  • Картопля— 1 кілограм
  • Цибуля— 1 кілограм
  • помідор— 500 грам
  • Перець болгарський— 3 штуки
  • перець гострий— 2 штуки
  • спеції— За смаком(зіра, перець, куркума, лавровий лист)
  • зелень— 2-3 штук(пучок)
Шурпа з яловичини на багатті - фото крок 1 М'ясо помити і порубати на шматки середньої величини.

Шурпа з яловичини на багатті - фото крок 2 М'ясо залити холодною водою і варити 2,5 години знімаючи піну.

Шурпа з яловичини на багатті - фото крок 3 Крупно порізати моркву, перець і помідори. Закласти овочі в казан.

Шурпа з яловичини на багатті - фото крок 4 Додати крупно порізану цибулю.

Шурпа з яловичини на багатті - фото крок 5 через 10 хвилин додайте картоплю.

Шурпа з яловичини на багатті - фото крок 6 Через півгодини додати спеції і ще трохи свіжої цибулі і помідорів. варити 10 хвилин, зняти з вогню і дати настоятися.

Шурпа з яловичини на багатті - фото крок 7 Смачного!

Схожі рецепти

Шурпа з качки на багатті

Шурпа з качки на багатті

Шурпа з качки на багатті — це дуже оригінальна варіація цього популярного першого страви. Рецепт для мисливців на качок опис приготування: Зовсім неважко готувати шурпу з качки на багатті, головне, щоб у вас був казан, дрова і відмінні ножі для оброблення м'яса та овочів. Шурпа з качки на бага...

читати далі
Шурпа на багатті

Шурпа на багатті

Ми часто готуємо шурпу на багатті у себе на дачі. Особливо коли збирається велика компанія. Якщо у вас схожа ситуація, рекомендую спробувати: всі будуть ситі і задоволені — це точно. готуємо! опис приготування: Шурпа на багатті готується весело і непомітно. Запах змушує текти слинка у всіх, хт...

читати далі
Шурпа в казані на багатті

Шурпа в казані на багатті

Шурпа в казані на багатті — це козирне чоловіче блюдо. Його зазвичай готують на другий день свята, щоб повернути собі сили після "; відпочинку ";. Прекрасний ароматний суп з димком йде на "; ура ";. ось рецепт. опис приготування: Шурпа в казані на багатті приготовлена ​​з крупно нарізаними ово...

читати далі
Шурпа з яловичини з нутом

Шурпа з яловичини з нутом

Цей узбецький суп виходить настільки ситний і густий, що навіть маленька тарілочка наситить вас на довгий час. Зазвичай готують його з баранини, але я пропоную зробити відмінну шурпу з яловичини. опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами одним дуже цікавим рецептом і розповісти, як ...

читати далі
Шурпа з яловичини в казані

Шурпа з яловичини в казані

Шурпа є традиційною стравою в багатьох країнах Сходу, і готують її найчастіше їх м'яса баранчика або птиці, але я пропоную вам інший не менш цікавий варіант — шурпу з яловичини в казані. опис приготування: Як я вже казав, шурпу готують у багатьох країнах, в основному на Сході, у неї є багато ...

читати далі