Шурпа з качки на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Шурпа з качки на багатті - це дуже оригінальна варіація цього популярного першого страви. Рецепт для мисливців на качок
Зовсім неважко готувати шурпу з качки на багатті, головне, щоб у вас був казан, дрова і відмінні ножі для оброблення м'яса та овочів. Шурпа з качки на багатті виходить наваристою і неймовірно смачною. Це відмінна ідея для виїзду на природу в холодну пору року. Обов'язково потрібно в запасі мати спеції і зелень. Успіхів і приємного апетиту!
- Качка - 1, 5-2 кілограма
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 2-3 штук (велика)
- Цибуля - 4 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Часник сухий - 3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Качку обробити на частини.
У відро налити воду і опустити в неї качку, порізану на шматки.
Коли шурпа закипить, знімайте піну.
Через 10 хвилин покладіть крупно нарізану моркву.
Разом з морквою закладіть порізаний півкільцями цибулю.
Коли шурпа покипит 7 хвилин додайте картоплю цілком, великий поріжте на навпіл.
Додайте пов'язану в пучок зелень цілком.
Частина зелені дрібно поріжте для готового супу. Також залиште 1 цибулину і помідори.
Цибуля ріжте півкільцями.
Помідор поріжте дрібними часточками.
Для 15 хвилин до готовності завантажте в відро помідори, зелень, цибуля, сіль і спеції. Добре розмішайте. Спробуйте на смак.
Готову шурпу зніміть з вогню, дайте їй настоятися 10-15 хвилин.
Смачного!