Рецепт Шурпа на багатті фото

Шурпа на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На природу
Супи

Ми часто готуємо шурпу на багатті у себе на дачі. Особливо коли збирається велика компанія. Якщо у вас схожа ситуація, рекомендую спробувати: всі будуть ситі і задоволені - це точно. Готуємо!

Шурпа на багатті готується весело і непомітно. Запах змушує текти слинка у всіх, хто зібрався навколо багаття. Шурпа на багатті виходить надзвичайно смачною, пахла димком, наваристою. Їй чудово закусити що-небудь "міцне" До такої страви добре б подати свіжий лаваш або чорний хліб. Якщо у вас буде можливість, обов'язково приготуйте! Смачного!

  • Баранина або яловичина - 4-5 кілограм
  • Картопля - 15 штук
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Болгарський перець - 4 штуки
  • Томатна паста - 8 Ст. Ложок
  • Часник - 10-12 зубчиків
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
шурпа на багатті - фото крок 1
Розпалюємо вогонь. Готуємо м'ясо. У казан наливаємо масло і кладемо туди м'ясо обсмажувати. Солимо і перчимо його.
шурпа на багатті - фото крок 2
Продовжуємо м'ясо обсмажувати до золотистої скоринки.
шурпа на багатті - фото крок 3
Чистимо і ріжемо цибулю і моркву і кладемо до м'яса. Не забуваємо помішувати.
шурпа на багатті - фото крок 4
Своїм та чистимо перець від насіння і теж додаємо в казан.
шурпа на багатті - фото крок 5
Додати томатний соус, сіль, чорний перець, паприка, кмин і червоний перець і продовжувати змішувати і варити протягом 3-5 хв. Потім додати часник і лавровий лист і варити ще 20 хвилин.
шурпа на багатті - фото крок 6
Додати в казан почищений і нарізаний навпіл картопля.
шурпа на багатті - фото крок 7
Якщо потрібно додати води і варити все ще в перебігу 25-30 хвилин, до готовності картоплі.
шурпа на багатті - фото крок 8
Посипати готову шурпу зеленню. Можна пригощати гостей! Смачного!

Схожі рецепти