Рецепт Шурпа з баранини по-узбецьки фото

Шурпа з баранини по-узбецьки
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Шурпу з баранини по-узбецьки ми часто замовляли в кафе, а потім вирішили самостійно освоїти рецепт цього чудового супу. Вся складність була тільки в тому, щоб купити молоду баранину.

Я хочу розповісти, як приготувати шурпу з баранини по-узбецьки в домашніх умовах. Для цього вам потрібна каструля типу казана, з товстим дном, об'ємна, тому що шурпа з баранини по узбецьки повинна варитися нема на бурхливому вогні, а як би нудитися. Крім того, в каструлі обсмажується спочатку м'ясо з цибулею і морквою - це також має означати товсте дно у посуду. Звичайно, за цим рецептом можна готувати шурпу з баранини по-узбецьки на природі, на вогнищі. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 500-700 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чорний перець - 7 штук
  • Зелень петрушка, кріп - 1 штука (пучок)
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 1
Промити баранину в холодній воді, обсушити і нарізати шматочками.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 2
В казані розігрійте масло і смажте баранину на сильному вогні 15 хвилин до золотистого кольору.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 3
Додати моркву.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 4
Слідом покладіть крупно нарізану цибулю.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 5
Смажте м'ясо з цибулею і морквою 10 хвилин.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 6
Додайте томатну пасту, лавровий лист і перець.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 7
Через 5 хвилин додайте нарізаний крупно картопля.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 8
Залийте в казан воду і варіть під кришкою 30-40 хвилин до готовності.
шурпа з баранини по-узбецьки - фото крок 9
Подати з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти