Самса з куркою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт приготування самси з куркою і картоплею - для вас! Насолоджуйтеся цим приголомшливо смачним блюдом, ви не залишитесь байдужими! Соковита начинка і рум'яне тісто - краще не придумати!
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати самсу з куркою і картоплею - розповідаю з великим задоволенням! Смачне і ситне блюдо, яке не залишить нікого байдужим. Спробуйте, і вам обов'язково захочеться приготувати ще!
- Борошно - 1 кілограм
- Вода - 2 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Картопля - 500 грам
- Курка - 250 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Спеції - За смаком (не шкодуйте спецій! )
- Яловичина - 250 грам
1. Борошно просійте з сіллю, потім потроху додаємо очищену або кип'ячену воду. Потім - розтоплене вершкове масло. Вимісимо руками туге, але пластичне тісто.
2. Змішаємо в мисці картоплю, порізану шматочками, курку і м'ясо. Сюди ж - спеції.
3. З тіста зробимо ковбаску, ковбаску скрутимо по спіралі і наріжемо на шматочки. А тепер ці шматочки качалкою перетворюємо в коржі - вони вийдуть нібито з круговим малюнком. Викладаємо на кожен коржик начинку. Zashtipиvaem кінець.
4. От і все! Запікаємо в духовці 20 хвилин при 200 градусах, а потім вогонь зменшимо до 150, а сам лист і самсу Побризкайте щедро водою. Вийде не сухий тісто з м'якою смачною начинкою!