Рецепт Самса з куркою і картоплею фото

Самса з куркою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Борошно , Овочі , Птах , Картопля , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальний рецепт приготування самси з куркою і картоплею - для вас! Насолоджуйтеся цим приголомшливо смачним блюдом, ви не залишитесь байдужими! Соковита начинка і рум'яне тісто - краще не придумати!

Опис приготування:

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати самсу з куркою і картоплею - розповідаю з великим задоволенням! Смачне і ситне блюдо, яке не залишить нікого байдужим. Спробуйте, і вам обов'язково захочеться приготувати ще!

  • Борошно - 1 кілограм
  • Вода - 2 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Картопля - 500 грам
  • Курка - 250 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Спеції - За смаком (не шкодуйте спецій! )
  • Яловичина - 250 грам
самса з куркою і картоплею - фото крок 1
1. Борошно просійте з сіллю, потім потроху додаємо очищену або кип'ячену воду. Потім - розтоплене вершкове масло. Вимісимо руками туге, але пластичне тісто.
самса з куркою і картоплею - фото крок 2
2. Змішаємо в мисці картоплю, порізану шматочками, курку і м'ясо. Сюди ж - спеції.
самса з куркою і картоплею - фото крок 3
3. З тіста зробимо ковбаску, ковбаску скрутимо по спіралі і наріжемо на шматочки. А тепер ці шматочки качалкою перетворюємо в коржі - вони вийдуть нібито з круговим малюнком. Викладаємо на кожен коржик начинку. Zashtipиvaem кінець.
самса з куркою і картоплею - фото крок 4
4. От і все! Запікаємо в духовці 20 хвилин при 200 градусах, а потім вогонь зменшимо до 150, а сам лист і самсу Побризкайте щедро водою. Вийде не сухий тісто з м'якою смачною начинкою!

Схожі рецепти