Рецепт Самса з фаршем і картоплею фото

Самса з фаршем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Картопля , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний і досить нескладний варіант, як приготувати самсу з фаршем і картоплею хочу запропонувати вам на замітку. Соковита начинка і дивно хрустке тісто - просто пальчики оближеш.

Опис приготування:

Відразу хочу зауважити, Його користувачі в рецепт приготування самси з фаршем і картоплею готове тісто зовсім необов'язково, ви цілком можете зробити його будинку. Що стосується м'яса, то тут найкраще використовувати баранину + яловичину, наприклад, або пісну яловичину з невеликою кількістю жиру.

1. Для приготування начинки насамперед потрібно вимити м'ясо, а потім обсушити паперовим рушником і пропустити через м'ясорубку.

2. Щоб начинка була соковитою очищену цибулю рекомендую нарізати кубиками.

3. Картопля очистіть і наріжте дуже маленькими кубиками.

4. З'єднайте всі інгредієнти разом, посоліть як слід і поперчіть. Можете доповнити класичний рецепт самси з фаршем і картоплею улюбленими приправами.

5. Розкачайте листкове тісто і наріжте квадратиками. Викладіть начинку і акуратно заліпити, формуючи трикутник.

6. Збийте жовток і змастіть їм верх, виклавши самсу попередньо на деко.

7. Випікається самса з фаршем і картоплею в домашніх умовах близько 35-45 хвилин до рум'яної скоринки.

Ось така смакота виходить.

  • Тісто листкове - 1 кілограм
  • М'ясо - 350 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Жовток - 1 штука
Відразу хочу зауважити, Його користувачі в рецепт приготування самси з фаршем і картоплею готове тісто зовсім необов'язково, ви цілком можете зробити його будинку. Що стосується м'яса, то тут найкраще використовувати баранину + яловичину, наприклад, або пісну яловичину з невеликою кількістю жиру.

1. Для приготування начинки насамперед потрібно вимити м'ясо, а потім обсушити паперовим рушником і пропустити через м'ясорубку.

2. Щоб начинка була соковитою очищену цибулю рекомендую нарізати кубиками.

3. Картопля очистіть і наріжте дуже маленькими кубиками.

4. З'єднайте всі інгредієнти разом, посоліть як слід і поперчіть. Можете доповнити класичний рецепт самси з фаршем і картоплею улюбленими приправами.

5. Розкачайте листкове тісто і наріжте квадратиками. Викладіть начинку і акуратно заліпити, формуючи трикутник.

6. Збийте жовток і змастіть їм верх, виклавши самсу попередньо на деко.

7. Випікається самса з фаршем і картоплею в домашніх умовах близько 35-45 хвилин до рум'яної скоринки.

Ось така смакота виходить.

Схожі рецепти