Самса з фаршем і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і досить нескладний варіант, як приготувати самсу з фаршем і картоплею хочу запропонувати вам на замітку. Соковита начинка і дивно хрустке тісто - просто пальчики оближеш.
Відразу хочу зауважити, Його користувачі в рецепт приготування самси з фаршем і картоплею готове тісто зовсім необов'язково, ви цілком можете зробити його будинку. Що стосується м'яса, то тут найкраще використовувати баранину + яловичину, наприклад, або пісну яловичину з невеликою кількістю жиру.
1. Для приготування начинки насамперед потрібно вимити м'ясо, а потім обсушити паперовим рушником і пропустити через м'ясорубку.
2. Щоб начинка була соковитою очищену цибулю рекомендую нарізати кубиками.
3. Картопля очистіть і наріжте дуже маленькими кубиками.
4. З'єднайте всі інгредієнти разом, посоліть як слід і поперчіть. Можете доповнити класичний рецепт самси з фаршем і картоплею улюбленими приправами.
5. Розкачайте листкове тісто і наріжте квадратиками. Викладіть начинку і акуратно заліпити, формуючи трикутник.
6. Збийте жовток і змастіть їм верх, виклавши самсу попередньо на деко.
7. Випікається самса з фаршем і картоплею в домашніх умовах близько 35-45 хвилин до рум'яної скоринки.
Ось така смакота виходить.
- Тісто листкове - 1 кілограм
- М'ясо - 350 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Картопля - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Жовток - 1 штука
1. Для приготування начинки насамперед потрібно вимити м'ясо, а потім обсушити паперовим рушником і пропустити через м'ясорубку.
2. Щоб начинка була соковитою очищену цибулю рекомендую нарізати кубиками.
3. Картопля очистіть і наріжте дуже маленькими кубиками.
4. З'єднайте всі інгредієнти разом, посоліть як слід і поперчіть. Можете доповнити класичний рецепт самси з фаршем і картоплею улюбленими приправами.
5. Розкачайте листкове тісто і наріжте квадратиками. Викладіть начинку і акуратно заліпити, формуючи трикутник.
6. Збийте жовток і змастіть їм верх, виклавши самсу попередньо на деко.
7. Випікається самса з фаршем і картоплею в домашніх умовах близько 35-45 хвилин до рум'яної скоринки.
Ось така смакота виходить.