Рецепт Самса з фаршем фото

Самса з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На природу
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами дуже простий і дуже апетитний варіант, як приготувати самсу з фаршем. Якщо ви любите готувати швидко і смачно, тоді цей рецепт точно для вас!

Опис приготування:

Пропоную взяти на замітку цей простий рецепт самси з фаршем з листкового тіста. Начинка виходить дуже соковитою, а тісто хрустким і неймовірно смачним. Така випічка стане відмінним варіантом для ситного перекусу або закуски на пікніку. Якщо ви ще не пробували самсу, обов'язково слід повторити цей рецепт будинку.

  • М'ясо - 800-900 грам
  • Цибулина - 3-4 штук
  • Тісто листкове - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Кунжут - 3-4 чайних ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції для фаршу - 1 щіпка
самса з фаршем - фото крок 1
1. Насамперед потрібно розморозити тісто і зайнятися начинкою. М'ясо (можна використовувати свинину, яловичину або навіть курку) вимити, обсушити трохи і пропустити через м'ясорубку з цибулею. Посолити, поперчити за смаком. Додати улюблені спеції. В даний рецепті використовуються зіра, мелений часник, паприка і коріандр. Все як слід перемішайте.
самса з фаршем - фото крок 2
2. Тісто потрібно викласти на присипану борошном поверхню і трохи розкачати. Нарізати середніми квадратиками.
самса з фаршем - фото крок 3
3. Викласти начинку в середину квадратиків.
самса з фаршем - фото крок 4
4. З'єднати краї (самса може бути квадратиками або трикутниками) і закріпити як слід.
самса з фаршем - фото крок 5
5. Викласти швом вниз і приступити до наступної. У цей час уже повинна розігріватися духовка.
самса з фаршем - фото крок 6
6. Деко змастити маслом або застелити папером для випічки. Викласти самсу. Яйце збити в невеликій мисці і змастити зверху. При бажанні присипати кунжутом. Надіслати лист в духовку.
самса з фаршем - фото крок 7
7. Випікати близько півгодини, поки верх не підрум'яниться. Дуже смачно і ситно!

Схожі рецепти