Рецепт Курка Самса фото

Курка Самса
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Тісто , Птах , Курка , Листкове тісто
Для діабетиків
На полуденок , На природу
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для начинки самси зазвичай використовують жирну свинину або баранину. Але можна використовувати і більш дієтичне пташине м'ясо. Таку випічку можна взяти на перекус для дітей під час походу на природу.

Опис приготування:

Куряча начинка для азіатської самси: порежьте курятину и лук, додайте до них спеції. Розкачайте готове листкове тісто на однакові коржі, викладіть на них начинку, кінець кліпу. Викладіть самсу швами вниз на деко, змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікайте протягом 30 хвилин. Подавайте на стіл в теплому вигляді. Смачного!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Куряче філе - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Кмин - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Сіль - За смаком
курка Самса - фото крок 1
Приготуйте листкове тісто, або необхідно розморозити вже готове. У мене сьогодні другий варіант.
курка Самса - фото крок 2
Порежьте курятину и лук, змішайте їх, додайте сіль і кмин.
курка Самса - фото крок 3
Розділити тісто на частини, розкачайте. На середину коржа викладіть частина начинки.
курка Самса - фото крок 4
Кінець кліпу тест, надайте пиріжку форму трикутника. Викладіть самсу швами вниз на змащене деко. Зверху змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте протягом півгодини. Подавайте на стіл в теплому вигляді.

Схожі рецепти