Рецепт Самса з готового тіста фото

Самса з готового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, М'ясо, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка

Спробуйте справжню узбецьке блюдо, а саме - самсу з листкового тіста з м'ясною начинкою. Щоб спростити собі задачу, рекомендую використовувати вже готове тісто. В іншому все гранично просто.

До вашої уваги - простий рецепт приготування самси з готового тіста. Використовуйте виключно листкове дріжджове тісто, щоб ваша випічка вийшла пишною і багатошарової. М'ясо підійде будь-який, яке буде вам доступно. Вдалого приготування!

  • М'ясо - 800 грам (баранина або яловичина)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Тісто листкове дріжджове - 1 штука (упаковка )
  • Зіра і koriandr - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Жовток - 1 штука
  • Картопля варена - 1 штука (очищений)
самса з готового тіста - фото крок 1
З'єднайте м'ясо з подрібненою цибулею і тертим картоплею. Ретельно перемішайте, додавши спеції.
самса з готового тіста - фото крок 2
Тісто розгортаємо і поділяємо на рівні шматочки. Кожен розгортаємо в тонкий корж, по центру викладаємо м'ясну начинку.
самса з готового тіста - фото крок 3
Формуємо самсу. Загортаємо краї тіста до центру, защипуємо пальцями. Змащуємо тісто жовтком, присипаємо перцем.
самса з готового тіста - фото крок 4
Перекладаємо самсу на деко, застелений папером для випічки. Випікаємо 30 хвилин в духовці, температура 200 градусів.
самса з готового тіста - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти