Рецепт Круасани з готового листкового тіста фото

Круасани з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Листкове тісто
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На сніданок , Десерт , Полудень , Ситний сніданок , Швидкий сніданок
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Любителям простий, але в той же час вишуканою, випічки обов'язково сподобається мій рецепт. Пробуйте і насолоджуйтеся!

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати круасани з готового листкового тіста, простий до неможливого. Просто необхідно розморозити тісто, розкачайте його і поріжте трикутниками. Потім загорніть в них начинку, змастіть яйцем і випікайте. Вже через 15-20 хвилин у вас готове смачне ласощі до чаю, з яким не зрівняється ніяке покупне печиво.

  • Тісто листкове дріжджове - 300 грам
  • Яблука - 200 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
круасани з готового листкового тіста - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти.
круасани з готового листкового тіста - фото крок 2
Яблука поріжте дрібними кубиками, засипте цукром і перемішайте. Щоб яблука не потемніли, збризніть їх чайною ложкою лимонного соку.
круасани з готового листкового тіста - фото крок 3
Тісто злегка розкачайте і поріжте на трикутники, як показано на фото.
круасани з готового листкового тіста - фото крок 4
На кожен трикутник покладіть трохи начинки. Кількість начинки залежить від ваших уподобань. Для мене в круасанів головне м'яке і дуже смачне тісто, тому яблук я кладу зовсім небагато.
круасани з готового листкового тіста - фото крок 5
Загорніть трикутники в круасани, надайте їм форму півмісяців.
круасани з готового листкового тіста - фото крок 6
Змастіть круасани збитим яйцем і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти