Круасани з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
На полуденок
, Для дітей
, На швидку руку
, На природу
, На сніданок
, Десерт
, Полудень
, Ситний сніданок
, Швидкий сніданок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.
Любителям простий, але в той же час вишуканою, випічки обов'язково сподобається мій рецепт. Пробуйте і насолоджуйтеся!
Опис приготування:
Рецепт, як приготувати круасани з готового листкового тіста, простий до неможливого. Просто необхідно розморозити тісто, розкачайте його і поріжте трикутниками. Потім загорніть в них начинку, змастіть яйцем і випікайте. Вже через 15-20 хвилин у вас готове смачне ласощі до чаю, з яким не зрівняється ніяке покупне печиво.
- Тісто листкове дріжджове - 300 грам
- Яблука - 200 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні продукти.
Яблука поріжте дрібними кубиками, засипте цукром і перемішайте. Щоб яблука не потемніли, збризніть їх чайною ложкою лимонного соку.
Тісто злегка розкачайте і поріжте на трикутники, як показано на фото.
На кожен трикутник покладіть трохи начинки. Кількість начинки залежить від ваших уподобань. Для мене в круасанів головне м'яке і дуже смачне тісто, тому яблук я кладу зовсім небагато.
Загорніть трикутники в круасани, надайте їм форму півмісяців.
Змастіть круасани збитим яйцем і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.