«Наполеон» з готового листкового тіста зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Возитися з тестом любить не кожна господиня. У кого-то немає часу. А хтось просто не впевнений в позитивному результаті. Я опишу, як приготувати"Наполеон" з готового листкового тіста зі згущеним молоком!
Опис приготування:
В інтернеті на сьогоднішній день можна знайти безліч рецептів"Наполеона" . Однак це рецепт вважається найбільш простим і зрозумілим для всіх господинь. Приготування торта на швидку руку не становить великих часових затрат. Тут важливі тільки дві речі: зробити крем і простежити за тим, щоб коржі з готового тіста не підгоріли!
- Листкове тісто - 900 грам
- Вершкове масло - 150 грам
Розкриваємо готове листкове тісто, звільняємо його від плівки. Ділимо один лист тіста на дві рівні частини, розрізаємо ножем. Ніж повинен бути гострим, щоб тісто не порвалося.
Викладаємо пласти тіста на пергаментний папір. Відправляємо їх в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо 15-20 хвилин (в залежності від духовки). Стежимо, щоб коржі не підгоріли.
Розрізаємо наші коржики гострим ножем уздовж. Робимо це, поки вони ще теплі, інакше потім розрізати тісто буде проблематично. Повинно в підсумку вийти в 2 рази більше коржів. Збиваємо масло зі згущеним молоком, промазуємо цією сумішшю коржі, коли вони вже охолонуть.
Один корж прибираємо в сторону. Він нам пізніше знадобиться для прикраси. Обмащуємо торт з усіх боків: з боків, верхівку, Крем не скаржаться.
Корж, залишений для прикраси, розтираємо руками у велику крихту. Цією крихтою декоруємо наш тортик з усіх боків. От і все, десерт готовий! Смачного!