Рецепт «Наполеон» з готового листкового тіста зі згущеним молоком фото

«Наполеон» з готового листкового тіста зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Листкове тісто , Згущене молоко
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Возитися з тестом любить не кожна господиня. У кого-то немає часу. А хтось просто не впевнений в позитивному результаті. Я опишу, як приготувати"Наполеон" з готового листкового тіста зі згущеним молоком!

Опис приготування:

В інтернеті на сьогоднішній день можна знайти безліч рецептів"Наполеона" . Однак це рецепт вважається найбільш простим і зрозумілим для всіх господинь. Приготування торта на швидку руку не становить великих часових затрат. Тут важливі тільки дві речі: зробити крем і простежити за тим, щоб коржі з готового тіста не підгоріли!

  • Листкове тісто - 900 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
& Quot; Наполеон
Розкриваємо готове листкове тісто, звільняємо його від плівки. Ділимо один лист тіста на дві рівні частини, розрізаємо ножем. Ніж повинен бути гострим, щоб тісто не порвалося.
& Quot; Наполеон
Викладаємо пласти тіста на пергаментний папір. Відправляємо їх в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо 15-20 хвилин (в залежності від духовки). Стежимо, щоб коржі не підгоріли.
& Quot; Наполеон
Розрізаємо наші коржики гострим ножем уздовж. Робимо це, поки вони ще теплі, інакше потім розрізати тісто буде проблематично. Повинно в підсумку вийти в 2 рази більше коржів. Збиваємо масло зі згущеним молоком, промазуємо цією сумішшю коржі, коли вони вже охолонуть.
& Quot; Наполеон
Один корж прибираємо в сторону. Він нам пізніше знадобиться для прикраси. Обмащуємо торт з усіх боків: з боків, верхівку, Крем не скаржаться.
& Quot; Наполеон
Корж, залишений для прикраси, розтираємо руками у велику крихту. Цією крихтою декоруємо наш тортик з усіх боків. От і все, десерт готовий! Смачного!

Схожі рецепти