«Наполеон» з готового листкового тіста зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Возитися з тестом любить не кожна господиня. У кого-то немає часу. А хтось просто не впевнений в позитивному результаті. Я опишу, як приготувати "наполеон" з готового листкового тіста зі згущеним молоком!
В інтернеті на сьогоднішній день можна знайти безліч рецептів "наполеона" . Однак це рецепт вважається найбільш простим і зрозумілим для всіх господинь. Приготування торта на швидку руку не становить великих часових затрат. Тут важливі тільки дві речі: зробити крем і простежити за тим, щоб коржі з готового тіста не підгоріли!
- Листкове тісто - 900 грам
- Вершкове масло - 150 грам
Викладаємо пласти тіста на пергаментний папір. Відправляємо їх в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо 15-20 хвилин (в залежності від духовки). Стежимо, щоб коржі не підгоріли.
Один корж прибираємо в сторону. Він нам пізніше знадобиться для прикраси. Обмащуємо торт з усіх боків: з боків, верхівку, Крем не скаржаться.