Торт «Наполеон» з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Торт "наполеон" - один з найпопулярніших, адже з появою на прилавках магазинів готового листкового тіста його приготування стало як ніколи простим і швидким, а результат - просто чудовим!
Існує багато версій, як і коли з'явився цей торт, звідки отримав свою назву. Одна з найбільш вірогідних версій така: під час праздніванія 100-річчя вигнання Наполеона Бонапарта з Росії з'явилося багато нових страв, одним з яких стало тістечко у формі трикутника з листкового тіста з великою кількістю крему. Завдяки своїй формі, схожою на капелюх Бонапарта, це тістечко і отримало свою назву "наполеон" . Через деякий час замість тістечок почали готувати торт з листкового тіста зі сметанним або заварним кремом. Готувався він просто, а виходив дуже смачним, завдяки чому його можна було побачити на святковому столі практично в кожному будинку. Я пропоную вам рецепт, як приготувати торт "наполеон" з готового листкового тіста, що ще більше спрощує процес пріготволенія і залишає вам час для інших важливих справ.
- Тісто листкове бездріжджове - 350 грам
- Молоко - 400 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Батончик шоколадний - 50 грам