Рецепт Торт «Наполеон» з готового листкового тіста фото

Торт «Наполеон» з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Листкове тісто
Дієтичне харчування
Для дітей , На сніданок
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Торт"Наполеон" - один з найпопулярніших, адже з появою на прилавках магазинів готового листкового тіста його приготування стало як ніколи простим і швидким, а результат - просто чудовим!

Опис приготування:

Існує багато версій, як і коли з'явився цей торт, звідки отримав свою назву. Одна з найбільш вірогідних версій така: під час праздніванія 100-річчя вигнання Наполеона Бонапарта з Росії з'явилося багато нових страв, одним з яких стало тістечко у формі трикутника з листкового тіста з великою кількістю крему. Завдяки своїй формі, схожою на капелюх Бонапарта, це тістечко і отримало свою назву"Наполеон" . Через деякий час замість тістечок почали готувати торт з листкового тіста зі сметанним або заварним кремом. Готувався він просто, а виходив дуже смачним, завдяки чому його можна було побачити на святковому столі практично в кожному будинку. Я пропоную вам рецепт, як приготувати торт"Наполеон" з готового листкового тіста, що ще більше спрощує процес пріготволенія і залишає вам час для інших важливих справ.

  • Тісто листкове бездріжджове - 350 грам
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Батончик шоколадний - 50 грам
торт
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
торт
Кожен лист готового листкового тіста розкачати максимально тонко. Зробіть 15-20 проколів виделкою або ножем по всій поверхні тіста. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і запікайте в духовці протягом 15 хвилин.
торт
Коли тісто підрум'яниться, виймайте його з духовки.
торт
Приготуйте заварний крем. Змішайте яйце з цукром.
торт
Додайте борошно, розмішайте до однорідності. Потім введіть молоко.
торт
Добре розмішайте масу до однорідного стану, поставте на повільний вогонь і, постійно помішуючи, варіть до загустіння.
торт
Заварний крем готовий.
торт
Рясно змастіть перший корж кремом. Накрийте другим коржем, придавите руками, знову змастіть кремом.
торт
Зверху торт прикрасьте тертим шоколадом і кільцями банана.
торт
Дайте торту 1-2 години просочитися при кімнатній температурі і подавайте.

Схожі рецепти