Рецепт Лінивий «Наполеон» з готового листкового тіста фото

Лінивий «Наполеон» з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Листкове тісто
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Наполеон

У сучасному ритмі життя набирають популярність рецепти, які вимагають мінімальної витрати часу. Для їх приготування дуже добре підходять напівфабрикати. У пропонованому рецепті, готове тісто.

Один з нюансів торта - це не скупитися на крем. Чим більше ви його промажете, тим соковитіше він вийде. В іншому рецепт простий і підходить для початківців господарок.

  • Листкове тісто - 900 грам (бездрожжевое)
  • Згущене молоко - 1 банку
  • Крем - 550 грам(20% жирності)
  • Цедра лимону - За смаком
лінивий
Підготуйте необхідні інгредієнти. Тісто розморозити заздалегідь.
лінивий
Якщо у вас тісто складається з квадратних заготовок, то їх не розплющуючи, пергаментний, перекладіть на деко, злегка наколи виделкою. Якщо у вас тісто рулоном, розкрутіть рулон, розріжте його навпіл і викладіть також на деко, зробіть проколи вилкою. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
лінивий
Готові коржі охолодіть і після зніміть пергамент.
лінивий
Зробіть крем. Змішайте сметану зі згущеним молоком і цедрою лимона.
лінивий
Зберіть торт. Візьміть охолоджений корж, зніміть трохи тесту і відкладіть.
лінивий
Корж промажьте кремом.
лінивий
Повторіть маніпуляцію з коржем і накрийте корж з кремом. Подібним чином зберіть весь торт.
лінивий
Коли змажете останній, верхній корж, залиште трохи крему, в нього покладіть 1/2 кількості тіста, яке зняли з коржів. Отриману масу викладіть поверх торта.
лінивий
Прикрийте верхній шар торта харчовою плівкою і поставте гніт. Залиште в такому вигляді на 30-60 хвилин.
лінивий
Час, що залишився тісто подрібніть в блендері, в крихту.
лінивий
Після закінчення часу обсипте торт крихтою. При бажанні можна охолодити.
лінивий
Смачного!

Схожі рецепти