Торт «політ» з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно я дізналася, як приготувати торт "поліно" з готового листкового тіста - легкий рецепт, який врятує вас, якщо часу спекти складний торт немає. Листкове тісто і ніжний крем - найкраще поєднання!
Раджу вам завжди тримати трохи листкового тіста в морозилці, з його допомогою можна швидко приготувати смачну тістечко або навіть заготовку для торта. У цьому рецепті з листкового тіста необхідно спекти повітряні палички, які згодом потрібно скласти у формі поліна і змастити кремом. Коли торт постоїть у холодильнику протягом 6 годин і добре просочиться, ви здивуєтеся, наскільки повітряним і ніжним він вийде. Торт тане в роті. Вершки краще брати пожирніше, їх легше буде збити в стійкий крем.
- Тісто листкове - 750-900 грам (бездрожжевое)
- Згущене молоко - 380 грам
- Мигдальні пелюстки - 70-100 грам
- Вершки 33% - 500 мілілітрів
2. Приготуйте крем: холодні вершки збийте міксером, поступово збільшуючи швидкість збивання. Поступово влийте згущене молоко і знову добре збийте.
4. За допомогою харчової плівки загорніть заготовку торта в рулет і сформуйте поліно. Оберніть його фольгою і відправте в холодильник на 6 годин.