Торт «політ» з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Нещодавно я дізналася, як приготувати торт"Поліно" з готового листкового тіста - легкий рецепт, який врятує вас, якщо часу спекти складний торт немає. Листкове тісто і ніжний крем - найкраще поєднання!
Опис приготування:
Раджу вам завжди тримати трохи листкового тіста в морозилці, з його допомогою можна швидко приготувати смачну тістечко або навіть заготовку для торта. У цьому рецепті з листкового тіста необхідно спекти повітряні палички, які згодом потрібно скласти у формі поліна і змастити кремом. Коли торт постоїть у холодильнику протягом 6 годин і добре просочиться, ви здивуєтеся, наскільки повітряним і ніжним він вийде. Торт тане в роті. Вершки краще брати пожирніше, їх легше буде збити в стійкий крем.
- Тісто листкове - 750-900 грам (бездрожжевое)
- Згущене молоко - 380 грам
- Мигдальні пелюстки - 70-100 грам
- Вершки 33% - 500 мілілітрів
1. Листкове тісто наріжте на довгі смужки шириною 2 см, викладіть їх на покритий пергаментом деко і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.
2. Приготуйте крем: холодні вершки збийте міксером, поступово збільшуючи швидкість збивання. Поступово влийте згущене молоко і знову добре збийте.
3. Стіл застеліть харчовою плівкою і викладіть на неї палички з листкового тіста. Змастіть їх кремом, викладіть другий шар паличок і знову змастіть кремом. Трохи крему залиште, щоб змастити верх торта.
4. За допомогою харчової плівки загорніть заготовку торта в рулет і сформуйте поліно. Оберніть його фольгою і відправте в холодильник на 6 годин.
5. Акуратно розгорніть фольгу і харчову плівку, змастіть верх торта кремом і посипте мигдальними пелюстками. Смачного!