Торт з листкового тіста зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную швидкий і смачний тортик, який потребує просочення. З кожною годиною він стає ніжніше і м'якше. Щоб він не виявився нудотно-солодким, я додала вишень. Спробуйте такі ласощі!
Цей тортик дуже люблять в моїй родині. Чесно кажучи, я вже й не пам'ятаю, звідки мені дістався цей цікавий рецепт, як приготувати торт з листкового тіста зі згущеним молоком. Знаю тільки, що готую десерт частенько. Дуже раджу спробувати, сподіваюся, що ви полюбите його так само, як і я!
- Тісто листкове - 500 грам
- Згущене молоко варене - 300 грам
- Крем - 100 грам
- Вишні - 200 грам
Підготуйте продукти для тортика. Тісто дістаньте з упаковки і розморозити при кімнатній температурі.
Розділити тісто 4-5 частин. Розгортати його не потрібно, нехай будуть коржі не дуже тонкими. Обов'язково проколіть тісто виделкою в декількох місцях, щоб коржі сильно не роздувалися. Перекладіть їх деко, застелений папером або фольгою, і відправте в духовку на 12 хвилин при 220 градусах.
Збийте сметану зі згущеним молоком до утворення ніжного крему.
У вишень видаліть кісточки, поріжте ягоди на половинки. Однак їх можна і цілими класти в торт.
Готові коржі зніміть з дека, дайте їм охолонути. Поставте другу партію коржів пектися.
Збираємо торт. Покладіть перший, змастіть його щедро кремом.
Зверху розкладіть рівномірно вишні, але не кладіть їх занадто багато, всього в міру.
І так продовжуйте, поки не використовуєте всі коржі, крем і вишні. Перед тим як змастити весь тортик, трохи придавити його руками, щоб коржі щільніше "сіли", але і тут не перестарайтеся, інакше можете видавити крем. Потім змастіть кремом боки і верх торта. Посипте крихтами, які залишаться після випічки.