Млинцевий торт з вареним згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Всім нелюбителям тривалих клопотань з приготуванням торта, присвячується мій рецепт чудового тортика. Я хочу представити вам, як приготувати млинцевий торт з вареним згущеним молоком. Смакота!
Цей особливий рецепт, Котрий, до речі, стане в нагоді в будь-яке свято. Він виглядає нітрохи не гірше бісквітного торта. Обережно, ця випічка може так сильно полюбитися, що ви захочете робити її частіше, ніж на День народження. Крем дуже добре доповнить смак млинців. Все буде просто танути в роті, і ви отримаєте справжню насолоду.
- Згущене варене молоко - 70 грам
- Сир - 50 грам
- Вершковий сир - 70 грам
- Банан - 0, 5 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки 35% - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 500 мілілітрів
Спочатку приготуйте млинці. Молоко збийте з яйцями. Просійте тепер борошно, додайте сіль, цукор і масло. Випікайте млинці з двох сторін до золотистого кольору.
Сир збийте з 40 г. Згущеного молока, щоб не було грудочок. В іншій мисці з'єднайте сир з пудрою (перемішуйте протягом 5 хвилин). Потім змішайте обидві маси. Відкладіть 2 ст. Ложки крему.
Тепер зберіть торт. Навантаження 3 BLIN інший інше, а зверху промажте кремом. Потім ще 2 блін, змастіть їх вареним згущеним молоком. На них ще один порожній млинець.
Банан очистіть і тонко наріжте. Покладіть його шматочки зверху, а далі - знову млинець зі згущеним молоком. Потім шар з двох порожніх балонів, і знову крем. В кінці ще раз два млинця.
Торт змастіть відкладеним кремом і залишилися згущеним молоком, прикрасьте за бажанням. Я розклала мигдаль і розтопила трохи шоколаду.