Пиріг з капустою з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пироги з різноманітними начинками з готового листкового тіста - універсальне блюдо для підприємливих господинь. Так як готується він швидко і виходить смачним, пиріг швидко стане вашим улюбленим!
Для того щоб приготувати смачний пиріг з капустою з готового листкового тіста, особливу увагу варто приділити начинці. Як її зробити правильно, Дивіться нижче, в рецепті, як приготувати пиріг з капустою з готового листкового тіста. Доречний такий пиріг буде в свята, а також його можна взяти як ланч на роботу або на природу. Соковита і корисна капустяна начинка з хрустким листковим тістом сподобається всім: от мала до велика. Смачного!
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Яйця варені - 4 штуки
- Яйце сире - 1 штука
- Тісто листкове дріжджове - 400 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Капусту наріжте невеликими шматочками перед подрібненням в блендері.
Далі подрібніть її на дрібні шматочки безпосередньо в блендері, після чого посоліть і відіжміть зайву вологу і сік.
Протягом 7-10 хвилин обсмажте капусту з рослинним маслом на середньому вогні під закритою кришкою. За хвилину до кінця додайте трохи вершкового масла. До речі кажучи, капуста повинна бути трохи недожаренной, так як остаточно приготується в духовці.
Зварені круто яйця остудіть, очистіть і подрібніть на крупній тертці. Додайте їх в капусту.
Один шматок листкового тіста розкачати за формою дека (плюс ще пару сантиметрів, щоб воно трохи виходило за краї). Начинку розподіліть рівним шаром.
Другий шматок розкачайте в ту ж форму і накрийте їм начинку зверху. Краї защипують і зробіть надрізи по тесту для виходячи пара. Зверху змастіть пиріг сумішшю яйця з водою або молоком для рум'яної скоринки.
Посипте зверху пиріг кунжутом, відправляйте в духовку запікатися протягом 20-25 хвилин. Температура - 180 градусів. Смачного!