Рецепт Пиріг з капустою з готового дріжджового тіста фото

Пиріг з капустою з готового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Дріжджове тісто, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Пропоную рецепт смачного і дуже простого в приготуванні пирога з капустою. Будемо використовувати листкове тісто на дріжджах, воно підходить ідеально для пирогів і поєднується з різними начинками.

Подібні рецепти дуже виручають, коли на приготування домашнього дріжджового тіста немає часу. Начинка проста і дуже смачна, по бажанню, замість чорносливу можна додавати гриби або різноманітну зелень і часник. Спробуйте!

  • Тісто дріжджове - 250 грам
  • Karusta - 1 частина
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Чорнослив - 6-8 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 2
Цибуля ріжемо дрібно, морква трьом на тертці. Овочі обсмажуємо на соняшниковій олії 2-3 хвилини.
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 3
Капусту шаткуємо і висипаємо в сковороду до овочів. Готуємо, періодично помішуючи, 10 хвилин.
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 4
Додаємо нарізаний чорнослив, сіль і перець. Все перемішуємо.
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 5
Дріжджове тісто розгортаємо на папері для випічки, товщиною 2 мм.
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 6
Висипаємо начинку на тісто.
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 7
Краї тесту загортаємо до центру по всьому периметру. Запікаємо при температурі 190 градусів близько 20 хвилин.
пиріг з капустою з готового дріжджового тіста - фото крок 8
Пиріг з капустою готовий, подаємо гарячим, смачного!

Схожі рецепти