Пиріг з капустою з готового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт смачного і дуже простого в приготуванні пирога з капустою. Будемо використовувати листкове тісто на дріжджах, воно підходить ідеально для пирогів і поєднується з різними начинками.
Подібні рецепти дуже виручають, коли на приготування домашнього дріжджового тіста немає часу. Начинка проста і дуже смачна, по бажанню, замість чорносливу можна додавати гриби або різноманітну зелень і часник. Спробуйте!
- Тісто дріжджове - 250 грам
- Karusta - 1 частина
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Чорнослив - 6-8 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Цибуля ріжемо дрібно, морква трьом на тертці. Овочі обсмажуємо на соняшниковій олії 2-3 хвилини.
Капусту шаткуємо і висипаємо в сковороду до овочів. Готуємо, періодично помішуючи, 10 хвилин.
Додаємо нарізаний чорнослив, сіль і перець. Все перемішуємо.
Дріжджове тісто розгортаємо на папері для випічки, товщиною 2 мм.
Висипаємо начинку на тісто.
Краї тесту загортаємо до центру по всьому периметру. Запікаємо при температурі 190 градусів близько 20 хвилин.
Пиріг з капустою готовий, подаємо гарячим, смачного!