Слойки з готового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом я віддаю перевагу готувати слойки з уже готового листкового дріжджового тіста. Це дуже сильно економить час, дозволяючи витратити його на більш важливі речі. Спробуйте і ви, це здорово!
Ознайомившись з цим рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати слойки з готового дріжджового тіста. Таке тісто можна купити в замороженому вигляді в будь-якому найближчому супермаркеті. З 250 грам у мене виходить чотири пишні слойки. Якщо вам подобаються маленькі слойки, просто розділяйте тісто на більшу кількість квадратиків. Хай щастить!
- Листкове дріжджове тісто - 250 грам
- Сир твердий - 40 грам
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Чайна ложка
Розморожуємо тісто, злегка розгортає його на столі, присипаному борошном. Розділіть пласт тесту на чотири прямокутники.
На кожен квадратик викладаємо по скибочці сиру.
Складіть прямокутники тесту навпіл. Склеюємо краю, притискаючи їх виделкою з двох сторін.
Викладаємо слойки на деко, застелений папером для випічки. Верхівку змащуємо молоком і присипаємо кунжутом. Випікаємо в духовці 25 хвилин, температура - 200 градусів.
Смачного!