Рецепт Слойки з готового листкового тіста фото

Слойки з готового листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Листкове тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Дуже часто рідні просять приготувати їм якусь домашню випічку. Але не завжди на це є час. Для таких випадків існує простий рецепт слоек з яблуками з готового листкового тіста.

Опис приготування:

Слойки з готового тіста робити гранично просто. Виходить дуже легка і смачна домашня випічка на кожен день. Ніхто з ваших близьких не відязикаться покуштувати ароматну слоечки! Головне - знати, як приготувати слойки з готового листкового тіста. А вже з цим я вам допоможу!

  • Тісто листкове - 600 грам
  • Яблука - 100 грам
  • Яйце - 1 штука (жовток)
  • Цукровий пісок - 50 грам
  • Пудра цукрова - За смаком
слойки з готового листкового тіста - фото крок 1
Листкове тісто необхідно розморозити, злегка присипте борошном і трохи розкачайте.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 2
Тісто розрізати на рівні шматки, приблизно 10х20 сантиметрів.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 3
На половині кожного отриманого шматка зробіть невеликі надрізи.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 4
Очищені солодкі яблука очистіть від шкірки і поріжте на невеликі шматочки, збризніть їх лимонним соком (таким чином вони не потемніють).
слойки з готового листкового тіста - фото крок 5
На шматочки тіста, а саме - на ту сторону, де немає надрізів, покладіть достатню кількість подрібнених яблук, зверху на них насипте 1-2 чайні ложки цукрового піску.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 6
Другою половиною тіста з надрізами накрийте яблучно-цукрову начинку. Краї тесту потрібно зліпити разом за типом вареників або пельменів, щоб начинка при запіканні не вилізла.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 7
Утворені слойки викладайте на змащений маслом або застелений пергаментним папером деко.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 8
Слойки змастіть сумішшю жовтка і води, злегка збитою віночком.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 9
Випікайте слойки при температурі 220 градусів протягом 15 хвилин.
слойки з готового листкового тіста - фото крок 10
Готові вироби посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти